Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

O ήρωας της Πορτογαλίας μεγάλωσε βλέποντας ΠΑΟΚ!

Στην πρεμιέρα της στο Euro 2024, η Πορτογαλία ζορίστηκε κόντρα στην Τσεχία κι έμεινε πίσω στο σκορ, αλλά στο τέλος κατάφερε να κάνει την ανατροπή, με τον Φρανσίσκο Κονσεϊσάο να δίνει τη λύση (2-1) και να χαρίζει το τρίποντο στην ομάδα του.

Η οικογένεια Κονσεϊσάο έχει γράψει τη δική της ιστορία στον ΠΑΟΚ. Ο μπαμπάς Σέρτζιο φόρεσε τον Δικέφαλο στο στήθος για μία διετία και συνολικά σε 47 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, μέτρησε έξι γκολ και 10 ασίστ. Στους πρώτους του μήνες στη Θεσσαλονίκη, ο Πορτογάλος δεν είχε φέρει την οικογένεια μαζί του, ωστόσο το καλοκαίρι του 2009, μετά την ανανέωση του συμβολαίου του, τα τέσσερα παιδιά του και η σύζυγός του έγιναν κάτοικοι Ελλάδας.

Ο πρωτότοκος γιος της οικογένειας, Σέρτζιο και ο κατά ένα χρόνο μικρότερος, Ροντρίγκο, εντάχθηκαν στην ακαδημία του ΠΑΟΚ, ενώ ο 7χρονος Φρανσίσκο κλωτσούσε την μπάλα κάθε Σάββατο και Κυριακή πρωί στα γήπεδα «Champions», του διευθυντή των τμημάτων υποδομής του «Δικεφάλου», Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλου.

Μπορεί εκείνη την περίοδο να ήταν ακόμα ο… μικρούλης της παρέας, ωστόσο ζούσε την «ασπρόμαυρη» καθημερινότητα από… μέσα, ενώ σε μία παλαιότερη συνέντευξή του, είχε τονίσει πως ο πατέρας του αποτέλεσε το είδωλό του, όταν εκείνος αγωνιζόταν στην Τούμπα.

Αρκετά χρόνια μετά, ο πιτσιρικάς που έμαθε να… κλωτσάει την μπάλα στη χώρα μας, έγραψε ιστορία με την Εθνική του και κατάφερε να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version