Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

«Ο Κανγκά δεν φεύγει από τον Ερυθρό Αστέρα»

Δημοφιλή

Όπως ενημερωθήκατε μέσω του FORZAonline αναφορικά με τη μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της θερινής περιόδου, ένας ποδοσφαιριστής που επίσης τσεκάρεται από πλευράς «ασπρόμαυρων» είναι ο κεντρικός χαφ του Ερυθρού Αστέρα, Γκέλορ Κανγκά. Βέβαια, σε αυτή την περίπτωση ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να πληρώσει τους Σέρβους, καθώς ο παίκτης έχει συμβόλαιο έως το 2025. Δεν πρόκειται για κάτι προχωρημένο, καθώς το όνομα του βρίσκεται απλά στην λίστα του ΠΑΟΚ όπως κι άλλα.

Από πλευράς σερβικών ΜΜΕ που έλαβαν σκυτάλη σε αναφορές τους τονίζεται πως «δεν υπάρχει πρόταση από τους πρωταθλητές Ελλάδος για τον Κάνγκα, ούτε θα υπάρξει γιατί ο ΠΑΟΚ στρέφεται σε άλλες και νεότερες λύσεις στη θέση των «οκτώ». Αναφορικά με τις προθέσεις του ποδοσφαιριστή «σκοπεύει να μείνει μέχρι το τέλος του συμβολαίου την επόμενη σεζόν, και ενδεχομένως στη συνέχεια, όπως και άλλοι παίκτες, να επεκτείνει τη συνεργασία για ένα χρόνο συν ένα χρόνο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία