Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024

Ο Κατσαρής επιθυμεί να αποχωρήσει!

Όπως ενημερωθήκατε, ο Οκτώβριος θα είναι ένας καθοριστικός μήνας για το παρόν και το μέλλον του ΑΣ ΠΑΟΚ.

Ο πρώτος προφανής λόγος είναι ότι η προκηρυχθείσα Γενική Συνέλευση που θα λάβει χώρα στο PAOK Sports Arena (14 και 21/10), περιλαμβάνει τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής. Αυτό όμως που ίσως φέρει τις εκ βάθρων εξελίξεις, έχει να κάνει με την επιθυμία του νυν προέδρου Θανάση Κατσαρή να αποχωρήσει από τον προεδρικό θώκο μετά από 26 ολόκληρα χρόνια.

Ο ίδιος εξέφρασε αυτές του τις προθέσεις στο πρόσφατο Διοικητικό Συμβούλιο του ερασιτέχνη, ανοίγοντας έτσι διάπλατα την πόρτα για όποιον επιθυμεί να αναλάβει τα ηνία.

«Είναι πολλά τα χρόνια, είναι λογικό να υπάρχει σωματική και οικονομική κόπωση. Καταφέραμε πολλά όλο αυτό το διάστημα, με πλήθος πρωταγωνιστριών ομάδων στα περισσότερα αθλήματα, πάντα ανταγωνιστικές και δυνατές» τόνισε μεταξύ άλλων ο πολύπειρος παράγοντας και πρόσθεσε:

«Πρέπει να συμβάλουμε όλοι προκειμένου να βρεθεί ένας άνθρωπος που μπορεί να κρατήσει ψηλά τον σύλλογο, στα ίδια και σε ανώτερα επίπεδα. Ένας άνθρωπος που θα έχει το απαραίτητο ειδικό βάρος, το εκτόπισμα αλλά και το οικονομικό υπόβαθρο για να πετύχει».

Ο Θανάσης Κατσαρής δήλωσε μάλιστα πρόθυμος να σταθεί δίπλα σε όποιον θελήσει να αναλάβει αυτό το βαρύ φορτίο και να τον βοηθήσει με την εμπειρία και τις γνώσεις του. Να τον στηρίξει σε οτιδήποτε χρειαστεί για να υπάρξει μια ομαλή μετάβαση σε μια νέα εποχή για τον ΑΣ ΠΑΟΚ.

Κοντολογίς, η προσεχής Γενική Συνέλευση αποκτά πλέον τεράστιο ενδιαφέρον καθώς θα κριθούν πολλά για την επόμενη μέρα της επονομαζόμενης «μάνας» του συλλόγου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version