Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Κωνσταντέλιας πέρασε τον… Κωνσταντέλια! (video)

Δημοφιλή

Ακόμα ένα βραβείο πρόσθεσε στη συλλογή του ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, με την ενέργεια του κόντρα τον Ιωνικό, η οποία και έφερε το γκολ του Ντούγκλας Αουγκούστο, να ξεχωρίζει από τους φίλους της ομάδας.

Όπως αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ:

«Το solo του Γιάννη Κωνσταντελια στη Νίκαια κόντρα στον Ιωνικό αναδείχθηκε από το κοινό ως nak Play of the Month Νοεμβρίου.

Έκλεψε τη μπάλα έξω από την περιοχή του Δικεφάλου. Άρχισε να τρέχει. Οι αντίπαλοι προσπάθησαν να τον σταματήσουν με κάθε τρόπο, θεμιτό κι αθέμιτο. Τελικά δεν τα κατάφεραν. Αυτός έδωσε τη μπάλα στον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, από οποίος με τη σειρά του έδωσε ασίστ στον Ντόουγκλας Αουγκούστο , που με ωραίο πλασέ βρήκε δίχτυα.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας σάρωσε στην ψηφοφορία για το nak Play Of The Month Νοεμβρίου, συγκέντρωσε το 75% των ψήφων και πήρε ένα ακόμα ατομικό βραβείο.

Στη δεύτερη θέση έμεινε ο… Κωσταντέλιας, για την εξαιρετική κάθετη στον Αουγκούστο στο παιχνίδι με το ΝΠΣ Βόλος, από όπου προήλθε το πέναλτι που έβαλε μπροστά στο σκορ τον Δικέφαλο και την τριάδα έκλεισε ο Ράφα Σοάρες με την ασίστ από εκτέλεση φάουλ στον Ίνγκασον στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα».


Τελευταία νέα

Όλη η προσοχή στο Βόλο

Επέστρεψε σε αγωνιστική δράση το βράδυ της Κυριακής (15/9) ο ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχθηκε τον Παναθηναϊκό για την 4η αγωνιστική της...

Στην ίδια κατηγορία