Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο κόσμος ψήφισε τον Κουλιεράκη

Τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη ανέδειξε ως MVP της πρεμιέρας των πρωταθλητών στη νέα σεζόν, και την επικράτηση κόντρα στην Μπόρατς Μπάνια Λούκα με 3-2, οι φίλοι του ΠΑΟΚ. Ο Κρητικός κεντρικός αμυντικός ήταν καθοριστικός, αφού πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ της ομάδας του, αμφότερα με κεφαλιές, για να φτάσει τα πέντε συνολικά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με τα «ασπρόμαυρα».

Όπως αναφέρει ο επίσημος ΠΑΟΚ:

«Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης αναδείχθηκε Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στην Μπόρατς Μπάνια Λούκα στο γήπεδο της Τούμπας για τον 2ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League 2024-25.

Ο ΠΑΟΚ ήταν σαφώς ανώτερος της Μπάνια Λούκα στο γήπεδο της Τούμπας, κυριάρχησε πλήρως στο γήπεδο, έφτιαξε ευκαιρίες, κέρδισε με 3-2 και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση.

Εκ των πρωταγωνιστών για τον Δικέφαλο ήταν ο Κουλιεράκης . Ο The Hammer έκανε το 1-0 με άψογη κεφαλιά στο 17ο λεπτό και στο 32ο ακολούθησε τη φάση σκόραρε ξανά με κεφαλιά και έβαλε εκ νέου τον Δικέφαλο μπροστά στο σκορ. Ο Έλληνας αμυντικός έκανε ήταν γενικά ένα πολύ καλό παιχνίδι, έτρεξε πίεσε και κέρδισε πολλές μονομαχίες.

Στην ψηφοφορία για τον Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης ο Κουλιεράκης συγκέντρωσε το 58,41% των ψήφων του κοινού και πήρε τον πρώτο ατομικό τίτλο της σεζόν.

Στη δεύτερη θέση έμεινε ο Γούλιαμ-Τρόοστ Εκόνγκ που ήταν και αυτός που πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 51ο λεπτό, ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο Κίριλ Ντεσπόντοφ με άλλη μια γεμάτη εμφάνιση που συνοδεύτικε από δύο ασίστ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version