Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Κοτάρσκι και τα… πέναλτι

Δημοφιλή

Με τέρμα του Στέφαν Σβαμπ προηγείται ο ΠΑΟΚ κόντρα στο Βόλο για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League σε ένα… γεμάτο πρώτο μέρος που σημαδεύτηκε και με ένα ανύπαρκτο πέναλτι που πιστώθηκε κατά των «ασπρόμαυρων». Μόλις στα πρώτα δευτερόλεπτα του παιχνιδιού, ο Κροάτης πορτιέρε είπε όχι σε Κόντε και Κλάβσιτς, με τον Τσαγκαράκη να υποδεικνύει πέναλτι σε προσπάθεια του Μαντί Καμαρά να διώξει, παρότι από το ριπλέι φαίνεται να υπάρχει επιθετικό φάουλ και όχι παράβαση από τον παίκτη του ΠΑΟΚ.

Ακόμα ένα παράδοξο είναι ότι ο Τσαγκαράκης φαίνεται να έχει αφήσει… πλεονέκτημα στο πέναλτι, κάτι που φυσικά δεν υφίσταται από τους κανονισμούς. Απορίας άξιο το το τι είδε ο Τσαγκαράκης, και ο VAR Κουμπαράκης, που δεν τον κάλεσε να αλλάξει την απόφαση του, παρότι δεν φαίνεται να υπάρχει κανένα πέναλτι. Ο Κοτάρσκι φώναξε πάλι «παρών», νικώντας τον Άλτμαν από τα 11 βήματα, για να κρατήσει το «μηδέν» στο ξεκίνημα του αγώνα, με τρεις διαδοχικές μεγάλες επεμβάσεις.

Στα αξιοσημείωτα μάλιστα ότι αυτό ήταν το 12ο πέναλτι που «αντιμετωπίζει» ο Ντόμινικ Κοτάρσκι στο ελληνικό πρωτάθλημα, έχοντας πιάσει τρία. Μέχρι στιγμής ο 24χρονος τερματοφύλακας έχει στις αποσκευές του 921΄ αγωνιστικά λεπτά, απολαμβάνοντας την εμπιστοσύνη του Ράζβαν Λουτσέσκου κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΟΚ.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τσάλοφ: «Να έρθουν πολλά περισσότερα γκολ από εμένα»

Εστω και με… καθυστέρηση, ο Φεντόρ Τσάλοφ μπόρεσε ν’ ανοίξει τον προσωπικό του λογαριασμό με την ομάδα του ΠΑΟΚ....

Στην ίδια κατηγορία