Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Κουλιεράκης στους πιο ακριβούς της Βόλφσμπουργκ

ΠΑΟΚ και Βόλφσμπουργκ ανακοίνωσαν επίσημα την επερχόμενη αναχώρηση του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη για τη Γερμανία, μόλις ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις του Δικεφάλου στα Play Off του Europa League.

O Δικέφαλος αναμένεται να λάβει άμεσα ένα ποσό λίγο κάτω από τα 12 εκατομμύρια ευρώ, ενώ στη συμφωνία προβλέπονται και (εφικτά) μπόνους, ύψους τριών εκατομμυρίων ευρώ.

Ήδη με το «φιξ» ποσό ο Χανιώτης κεντρικός αμυντικός αποτελεί την ακριβότερη πώληση της ιστορίας των πρωταθλητών Ελλάδας, πάνω από τον Χρήστο Τζόλη, ενώ βρίσκεται και στη λίστα των ακριβότερων αγορών της ιστορίας των «λύκων».

Σύμφωνα με την γνωστή πλατφόρμα «transfermarkt», η μεταγραφή του Κουλιεράκη με 11.75 εκατομμύρια ευρώ βρίσκεται στη θέση νούμερο 21 των ακριβότερων της ιστορίας της Βόλσμπουργκ, αλλά θα μπει στο top 10, όταν καταβληθεί το μπόνους των τριών εκατομμυρίων ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα, στη θέση νούμερο «10» βρίσκεται το φετινό μεταγραφικό απόκτημα, Καμίλ Γκραμπάρα, με την Κοπεγχάγη να λαμβάνει 13.5 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρηση του στους «λύκους».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Μια φανέλα Αντρίγια μπορεί να γίνει δική σου!

To FORZA Group TV προσφέρει σε έναν τυχερό μια φανέλα του Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Τα βήματα για να κερδίσετε τη φανέλα...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version