Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Κουτσιανικούλης δεν ξέχασε την κλοπή του 2010 (pic)

Δημοφιλή

Ιστορικές στιγμές ζει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος έφτασε στην κατάκτηση του τέταρτου πρωταθλήματος της ιστορίας, στην πιο δύσκολη… κούρσα τίτλου όλων των εποχών στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης είχε έρθει στον Δικέφαλο το καλοκαίρι του 2009 από τον Εργοτέλη με τις καλύτερες προϋποθέσεις, ωστόσο τα πράγματα δεν πήγαν τόσο όσο θα ήθελε και ο ίδιος, αλλά και ο ΠΑΟΚ.

Παρ’ όλα αυτά ο Έλληνας μεσοεπιθετικός δέθηκε με την ομάδα και τον κόσμο, όπως οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές που έχουν φορέσει την «ασπρόμαυρη» φανέλα και πανηγύρισε και αυτός με την σειρά του τον τίτλο που κατέκτησε η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Μάλιστα, δημοσίευσε και μια φωτογραφία για τον Πρωταθλητή Ελλάδος ΠΑΟΚ, γράφοντας: «Μια φορά το κλέψατε εκεί μέσα, δεύτερη δεν έχει…», αναφερόμενος στο περιβόητο παιχνίδι με πρωταγωνιστή τον διαιτητή Ηλία Σπάθα τον Μάρτιο του 2010, η διαιτησία του οποίου έχει μείνει στην ιστορία, ως μία από τις χειρότερες που έχει αντιμετωπίσει ο Δικέφαλος στην ιστορία του.

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία που δημοσίευσε:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πανικός στην Νεάπολη για τους Πρωταθλητές Ελλάδας!

Ένα τεράστιο ασπρόμαυρο πάρτι στήθηκε στη Νεάπολη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Βαλκανικής Πλατείας, με τους οργανωμένους οπαδούς του...

Στην ίδια κατηγορία