Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

O Koυλιεράκης σχεδόν έφτασε τον… Κουλιεράκη

Δημοφιλή

Εντός έδρας ευρωπαϊκό αποκλεισμό γνώρισε ο ΠΑΟΚ από τη Μάλμε στον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League αποτέλεσμα που τον μεταφέρει στα Play Off του Europa League, μετατοπίζοντας πρωτίστως την προσοχή του στην πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος. Εκ των πρωταγωνιστών ακόμη μία φορά αναδείχθηκε ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, έχοντας σημειώσει ένα εντυπωσιακό τέρμα από μακρινή απόσταση και φτάνοντας τα συνολικά τρία τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Άξιο αναφοράς είναι πως πέρσι είχε σκοράρει τέσσερα τέρματα κάτι που σημαίνει ότι με ένα ακόμη στα επόμενα παιχνίδια ουσιαστικά ισοφαρίζει την περσινή του επίδοση πριν ολοκληρωθεί το καλοκαίρι. Όλα αυτά τη στιγμή που η Βολφσμπουργκ δείχνει πως είναι κοντά στην απόκτηση του μετά την πρόταση 15 εκατομμυρίων ευρώ που κατέθεσε στον ΠΑΟΚ αφήνοντας επί της ουσίας εκτός «μάχης» της Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

«Ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός έχει πραγματοποιήσει 72 συμμετοχές με τον πρωταθλητή Ελλάδας ΠΑΟΚ και έχει εντυπωσιάσει με εννέα γκολ και τέσσερις ασίστ από την αμυντική του θέση. Ο ΠΑΟΚ ελπίζει να εξασφαλίσει τουλάχιστον 15 εκατομμύρια ευρώ από την πώλησή του, κάτι που θα αποτελέσει νέο ρεκόρ συλλόγου. Το τρέχον ρεκόρ είναι η πώληση του 19χρονου εξτρέμ Χρήστου Τζόλη στη Νόριτς για 11 εκατομμύρια ευρώ το 2021. Ο Τζόλης μετακόμισε φέτος στην Μπριζ για 6 εκατομμύρια ευρώ» επισημαίνεται μεταξύ άλλων από γερμανικά ΜΜΕ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Παίρνει μπρος το θέμα του προπονητικού στη Θέρμη!

Στην επόμενη φάση περνά το μεγαλόπνοο σχέδιο της οικογένειας Σαββίδη για τη δημιουργία του νέου προπονητικού κέντρου του ΠΑΟΚ...

Στην ίδια κατηγορία