Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Κυριάκος μίλησε σε ρωσικό ΜΜΕ για τον Τσάλοφ

Δημοφιλή

Δηλώσεις με ΜΜΕ της Ρωσίας σχετικά με την απόδοση του Φέντορ Τσάλοφ παραχώρησε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, ο οποίος τόνισε πως κανείς στους Πρωταθλητές Ελλάδας δεν είναι… αναστατωμένος για το γεγονός πως ο Ρώσος φορ δεν έχει βρει ακόμη τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

Αναλυτικά όσα είπε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Για το αν υπάρχει προβληματισμός με την προσαρμογή του Τσάλοφ:

«Δεν είμαστε καθόλου αναστατωμένοι που ο Τσάλοβ δεν έχει ακόμη σημειώσει γκολ. Ο Φιόντορ προσαρμόζεται ήδη στο στυλ παιχνιδιού μας και αρχίζει να γίνεται ένας σημαντικός παίκτης της ομάδας. Έχουμε μια ομάδα γεμάτη ταλέντο και ποιότητα, με ξεκάθαρη ταυτότητα που δεν είναι εύκολο να προσαρμοστεί ένας νέος παίκτης, αλλά το έχει ήδη κάνει ο Φιόντορ».

Αναφορικά με κάποιες δηλώσεις που κυκλοφορούν στα ρωσικά ΜΜΕ σχετικά με το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου και την εικόνα του Τσάλοφ:

«Ως απάντηση σε κάποιες «προσβλητικές» δηλώσεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο και ειδικά του ΠΑΟΚ από ανθρώπους που ξεκάθαρα δεν παρακολουθούν τα παιχνίδια μας, μπορώ να τους διαβεβαιώσω ότι το επίπεδο του ΠΑΟΚ είναι πολύ κοντά στις κορυφαίες ομάδες από το ρωσικό πρωτάθλημα. Οι παίκτες μας προσελκύουν ενδιαφέρον από κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Κανείς δεν χρειάζεται να ανησυχεί για τον Φιόντορ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Χωρίς Ζίβκοβιτς στον Βόλο ο ΠΑΟΚ

Την προετοιμασία για τον αγώνα στο Πανθεσσαλικό απέναντι στον Βόλο ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να ανακοινώνει...

Στην ίδια κατηγορία