Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Ο Λανουά για τις αμφισβητούμενες φάσεις σε Αγρίνιο και ΟΑΚΑ (video)

Δημοφιλή

Την ανάλυση των φάσεων της 7ης αγωνιστικής έκανε ο Στεφάν Λανουά, λέγοντας πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση πέναλτι για ΑΕΚ και Παναθηναϊκό.

Ο Γάλλος αρχιδιαιτητής αναφέρει χαρακτηριστικά για τη φάση με τον Ρέτσο για την οποία ο Παναθηναϊκός φωνάζει για πέναλτι:

«Σε αυτή την περίπτωση ο αμυνόμενος είναι ανάμεσα στον επιτιθέμενο και τον τερματοφύλακα. Πηδάει με το χέρι του σε φυσική θέση, διεκδικούν τη μπάλα μετά από κεφαλιά του επιτιθέμενου προς τα πίσω. Μικρή απόσταση, φυσική κίνηση των χεριών, καμία δυνατότητα να αποφύγει την επαφή. Το παιχνίδι πρέπει να συνεχιστεί».

Για το παιχνίδι του Αγρινίου ο Λανουά δικαιώνει τον διαιτητή Πουλικίδη και ακυρώνει τις διαμαρτυρίες τις ΑΕΚ που ζήτησε δύο πέναλτι.

Για την πρώτη φάση που ζήτησε πέναλτι η ΑΕΚ στο α’ ημίχρονο σημειώνει ότι:

«Κανένα φάουλ από τον τερματοφύλακα που να οδηγεί σε πέναλτι. Ο επιτιθέμενος πηγαίνει το πόδι του προς τον τερματοφύλακα για να εκμαιεύσει την επαφή. Κανένα πέναλτι, συνεχίζει ο αγώνας».

Για το χέρι στα τελευταία λεπτά αναφέρει τα εξής:

«Σε αυτή την περίπτωση η μπάλα φεύγει από ένα παίκτη από μικρή απόσταση και καταλήγει στο αριστερό χέρι του συμπαίκτη του. Καμία πρόθεση του παίκτη να παίξει τη μπάλα με το χέρι. Το χέρι βρίσκεται προς τα κάτω παράλληλα με το σώμα. Φυσική κίνηση του παίκτη, κανένα πέναλτι».

Δείτε παρακάτω το σχετικό video:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Κι όμως: Πρώτος στα γκολ ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ πέρασε από την Λιβαδειά επικρατώντας του Λεβαδειακού με 0-2, επιστρέφοντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, όπου απολαμβάνει...

Στην ίδια κατηγορία