Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

O Λεκλέρ είπε την πικρή αλήθεια για τη Ferrari

Δημοφιλή

Έπειτα από αρκετό καιρό η Scuderia Ferrari φαίνεται πως πραγματοποιεί ένα αγωνιστικό τριήμερο δίχως προβλήματα. Η ιταλική ομάδα έχει βελτιώσει την ισορροπία της SF-24, κάτι το οποίο την έχει ταλαιπωρήσει σημαντικά το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Στο Grand Prix Ουγγαρίας η Ferrari έχει μόνο ένα πρόβλημα και είναι αρκετά σοβαρό. Πρόκειται για την ταχύτητα της SF-24 ή την έλλειψή της σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό. Ο Κάρλος Σάινθ που πήρε την 4η θέση στις κατατακτήριες δοκιμές του Χανγκαρόρινγκ ήταν 0,469 δλ μακριά από τον poleman, Λάντο Νόρις.

Στη διαφορά από τις κορυφαίες ομάδες στάθηκε στις δηλώσεις του ο Σαρλ Λεκλέρ μετά το τέλος των κατατακτήριων δοκιμών στο Χανγκαρόρινγκ: «Ήταν δύσκολες κατατακτήριες δοκιμές, ειδικά στο Q1 λόγω καιρού. Έπειτα ήταν μια κανονική διαδικασία, απλά δεν έχουμε την απαραίτητη απόδοση. Έχουμε το 3ο ή 4ο ταχύτερο μονοθέσιο αυτή την περίοδο. Είμαστε σε παραπλήσιο ρυθμό με τη Mercedes. Δεν ξέρω τι θα γίνει στον αγώνα, όμως δυστυχώς η McLaren και η Red Bull είναι πολύ μπροστά μας».

Από τη μεριά του ο Κάρλος Σάινθ παραδέχθηκε πως το ταβάνι της Ferrari αυτή τη στιγμή είναι η 4η θέση: «Πιστεύω πως ο γύρος μου στο Q3 ήταν το μέγιστο που μπορούσα. Η 4η θέση ήταν ο στόχος μας. Έως τώρα έχουμε ένα καλό τριήμερο, κάναμε δυνατούς χρόνους από το FP1 και πιστεύω πως πλέον η 4η θέση είναι το καλύτερο αποτέλεσμα που μπορούμε να πάρομε με δεδομένο πως η Red Bull και η McLaren είναι τρία με τέσσερα δέκατα του δευτερολέπτου μπροστά μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πανικός στην Νεάπολη για τους Πρωταθλητές Ελλάδας!

Ένα τεράστιο ασπρόμαυρο πάρτι στήθηκε στη Νεάπολη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Βαλκανικής Πλατείας, με τους οργανωμένους οπαδούς του...

Στην ίδια κατηγορία