Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Λεμπρόν θέλει να… κοντράρει τον Τεντόγλου;

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δήλωσε πως με την κατάλληλη προετοιμασία θα μπορούσε να διεκδικήσει κάποιο μετάλλιο είτε στο άλμα εις μήκος, είτε στο άλμα εις ύψος στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς μπορεί να πανηγύρισε το νέο του χρυσό μετάλλιο με την Team USA στο τουρνουά μπάσκετ των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού ρίχνοντας στο… καναβάτσο τους οικοδεσπότες Γάλλους, όμως σύμφωνα με τα λεγόμενά του δεν είναι το μόνο άθλημα στο οποίο θα μπορούσε να διεκδικήσει κάποια διάκριση.

Ο «βασιλιάς» στο παλμαρέ του μετρά δεκάδες τίτλους και βραβεία, με σημαντικότερα τα τρία χρυσά σε Ολυμπιακούς Αγώνες (Πεκίνο, Λονδίνο, Παρίσι) με την εθνική ομάδα των ΗΠΑ καθώς και τα τέσσερα πρωταθλήματα NBA (Μαϊάμι Χιτ 2012 & 2013, Κλίβελαντ Καβαλίερς 2016, Λος Άντζελες Λέικερς 2020), αλλά και άπειρες ατομικές διακρίσεις (4 φορές MVP των τελικών, 4 φορές MVP κανονικής διάρκειας).

Ωστόσο, ο σταρ των Λέικερς μετά από αντίστοιχη ερώτηση απάντησε σε podcast πως έχει την ικανότητα με την κατάλληλη προετοιμασία να κοντράρει αθλητές του άλματος εις μήκος ή εις ύψος «απειλώντας» ουσιαστικά τον δύο φορές χρυσό Ολυμπιονίκη, Μίλτο Τεντόγλου.

«Δε μπορώ να συναγωνιστώ κανέναν χωρίς προετοιμασία. Ίσως στο άλμα εις μήκος ή ύψος, αν θα μου έδινες 6-8 μήνες ή δεν ξέρω πόσο. Εννοείται θα ήμουν επιπέδου μεταλλίου», ήταν η χαρακτηριστική απάντηση του Τζέιμς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version