Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο λόγος… εξαφάνισης του Αντόνιο από τη Σάο Πάολο

Δημοφιλή

Από τη στιγμή που ο μεν ΠΑΟΚ δεν ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς του και η δε Λάτσιο του ξεκαθάρισε πως δεν υπολογίζεται ενόψει της επικείμενης αγωνιστικής περιόδου, ο Μάρκος Αντόνιο «ψαχνόταν» για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του επιστρέφοντας στη Βραζιλία για λογαριασμό της Σάο Πάολο με τη μορφή δανεισμού έως τον Ιούνιο του 2025. Με δεδομένη την επισημοποίηση της μετακίνησής του στο βραζιλιάνικο κλαμπ, ΜΜΕ της χώρας περιμένουν το ντεμπούτο του 23χρονου μέσου, επισημαίνοντας ότι «έχει καθυστερήσει αρκετά σχετικά με το πόσο υπολογίζαμε».

Όπως είναι ήδη γνωστό, ο 23χρονος μέσος έφτασε στο Σάο Πάολο πριν από λίγες εβδομάδες και μέχρι στιγμής συνιστά τη μοναδική ενίσχυση των Βραζιλιάνων στο θερινό μεταγραφικό παράθυρο παρόλο που δουλεύονται ακόμη τρεις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών. «Ο δανεικός μέσος από τη Λάτσιο δεν έχει εισέλθει ακόμη στο γήπεδο φορώντας την τρικολόρ φανέλα. Εμφανίστηκε στον πάγκο τρεις φορές – στα δύο παιχνίδια με την Γκοϊάς και στον αγώνα με τη Φλαμένγκο» υπογραμμίζουν ΜΜΕ της χώρας του καφέ που αναζητούν τα αίτια καθυστέρησης της πρώτης του εμφάνισης.

Ποιος είναι ο λόγος της… εξαφάνισης (σ.σ όπως χαρακτηρίζουν στη Βραζιλία) του Μάρκος Αντόνιο;

Σε συνέντευξη Τύπου μετά την πρόκριση της Σάο Πάολο στα προημιτελικά του Copa do Brasil, ο βοηθός προπονητή, Κάρλος Κρουέζο εξήγησε την κατάσταση με τον Μάρκος Αντόνιο κατόπιν πιέσεων των ΜΜΕ, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «είναι ένας παίκτης που μόλις έφτασε στην ομάδα. Θα ακολουθήσει τα βήματα προσαρμογής και όταν αποφασίσει ο προπονητής μας θα παίξει. Δεν είχε προπονηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, μόνο με έναν προσωπικό γυμναστή, κάτι που δεν είναι το ίδιο με το να προπονείται μαζί με ένα ολοκληρωμένο γκρουπ. Είναι ένας ενδιαφέρον παίκτης».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία