Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Λουτσέσκου γίνεται 55άρης

Ο ΠΑΟΚ είναι πανέτοιμος για την «μάχη» με την Γαλατασαράι, σε ένα ματς που ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα καταγράψει ακόμη ένα ορόσημο στον πάγκο του Δικεφάλου. Συγκεκριμένα, ο Ρουμάνος τεχνικός θα καθίσει για 55η φορά στον πάγκο του ΠΑΟΚ σε ευρωπαϊκή αναμέτρηση, έχοντας τα… διπλάσια ματς από οποιονδήποτε άλλον προπονητή στην ιστορία των «ασπρόμαυρων».

Στα 54 ματς που έχει δώσει ο ΠΑΟΚ στην Ευρώπη με τον Ράζβαν Λουτσέσκου στον πάγκο του, μετράει 27 νίκες, 10 ισοπαλίες και 17 ήττες, με τους παίκτες του Δικεφάλου να έχουν σκοράρει 93 γκολ έχοντας δεχθεί 68.

«Δεν μιλάω για στόχουςΘα δώσουμε τα πάντα αύριο κόντρα στη Γαλατασαράικαι στη συνέχεια θα το ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι για να εστιάσουμε στο επόμενο. Έτσι είμαι φτιαγμένος, αυτό θέλουμε να επικοινωνήσουμε στους ποδοσφαιριστές. Έχουμε αντιμετωπίσει παρόμοιες καταστάσεις, φτάσαμε δύο φορές στους οκτώ του Conference League και μπορούμε να διαχειριστούμε τα παιχνίδια Τετάρτη- Κυριακή. Σε κάθε περίπτωση δεν είναι απαγορευτικό να έχεις ένα όνειρο, αλλά δεν είμαι ο άνθρωπος που θα σας πει τι ονειρεύεται για μετά από δύο- τρεις μήνες» τόνισε χαρακτηριστικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Θυμήθηκε το έπος της Πόλης ο Λίνο (pic)

Με αφορμή την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα τη Γαλατασαράι στο Αλί Σαμί Γιέν με φόντο την πρεμιέρα στο League...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version