Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Λουτσέσκου και τα θαύματα!

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου πριν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ήταν χείμαρρος.

Ο τεχνικός του Δικεφάλου τόνισε πως το περσινό πρωτάθλημα των «ασπρόμαυρων» ήταν ένα… θαύμα, ενώ αναφέρθηκε και στους παίκτες του μεταξύ άλλων.

Όλα ξεκίνησαν από ερώτηση αναφορικά με την κριτική που δέχεται από μερίδα κόσμου για τη μη χρησιμοποίηση νεαρών ποδοσφαιριστών με τον Λουτσέσκου να απαντά:

«Υπάρχουν δύο στρατηγικές για τις μεταγραφές και τους παίκτες που υπάρχουν. Η δεύτερη αφορά τους νέους ποδοσφαιριστές. Ο Κουλιεράκης έκανε τα λάθη του, αλλά έχει την περιέργεια για να μάθει καινούρια πράγματα. Ο Κωνσταντέλιας είναι διαφορετική περίπτωση. Είχε ένα μυαλό όχι τόσο απλό, είχε την ιδιοφυία να παίζει στο γήπεδο. Έπρεπε να υποφέρουμε και με αυτόν, γιατί η νοοτροπία που έχει για το ποδόσφαιρο είναι διαφορετική. Έχει κερδίσει τη θέση του στην ομάδα.

Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε τη στρατηγική που ακολουθούμε στην Ελλάδα με άλλα πρωταθλήματα. Αυτές οι ομάδες παίζουν από νωρίς στο πρωτάθλημα και αν χάσουν κάποιο βαθμό δεν έγινε.

Στο ελληνικό πρωτάθλημα συγκρίνουν τους εαυτούς του με την Ιταλία και τη Γαλλία. Τα λάθη που γίνονται, φαίνονται στη συνέχεια. Έγινε ένα θαύμα πέρσι με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Στην προκειμένη περίπτωση, πρέπει να παλέψουμε για να πάμε στο Europa League. Οι παίκτες μας πρέπει να παλέψουν. Οι περσινές προκρίσεις μας έδωσαν την αυτοπεποίθηση, όχι όμως για να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Αυτό δεν το σκεφτόμασταν στην αρχή. Έχω κερδίσει το δικαίωμα να λέω την αλήθεια με τη δική μου οπτική. Η δουλειά που έγινε από τη διοίκηση, τους παίκτες κι εμάς είναι σημαντική. Πρέπει να παλέψουμε όλοι, γιατί πρέπει να υπερασπιστούμε κάτι που κερδίσαμε με πολύ κόπο. Για μένα η χαρά στο ποδόσφαιρο είναι η νίκη. Δεν έχει σημασία αν ένας παίκτης είναι νέος ή κοντά στο νεκροταφείο, σημασία έχει να παλέψουμε».

Στη συνέχεια απάντησε πως είναι μαχητής, ενώ έπειτα αναφέρθηκε και στους παίκτες του:

«Πιστεύω ότι οι ποδοσφαιριστές πρέπει να είναι απογοητευμένοι γιατί έχασαν την πρόκριση με αυτό τον τρόπο από τη Μάλμε, αλλά με τον ίδιο τρόπο πρέπει να πάρουν αυτοπεποίθηση. Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα πιο έτοιμη από εμάς, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα. Πρέπει να παλέψουμε, έτσι πρέπει να κάνουμε πάντα.

Πρέπει να καταλάβουν ότι με σκληρή δουλειά μπορούν να πετύχουν φανταστικά πράγματα. Τα θαύματα δεν προέρχονται από τύχη, αλλά από δουλειά. Πρέπει να μάθουν να προσαρμόζονται, έχουμε ποιότητα. Κανένας δεν πρέπει να έχει δεύτερες σκέψεις, γιατί ο καθένας πρέπει να παλέψει με τον εαυτό του, γιατί είναι ο μοναδικός τρόπος για να πάρει ο καθένας το μάξιμουμ αυτή τη στιγμή».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Μια φανέλα Αντρίγια μπορεί να γίνει δική σου!

To FORZA Group TV προσφέρει σε έναν τυχερό μια φανέλα του Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Τα βήματα για να κερδίσετε τη φανέλα...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version