Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Λουτσέσκου του Χορστ: Ηρεμος και σίγουρος

Δημοφιλή

Τον γνωρίσαμε το 2017 αφού ο ΠΑΟΚ είχε ολοκληρώσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Από τότε ο Ράζβαν Λουτσέσκου έγινε ο πιο επιτυχημένος προπονητής της ιστορίας του Συλλόγου, δουλεύοντας με υποδειγματικό τρόπο. Πώς ξεκινάει φέτος την πέμπτη του χρονιά σε αυτό το ξεκίνημα της χρονιάς;

Οι συγκρίσεις γίνονται αναπόφευκτα ειδικά μάλιστα αφού όλος ο κόσμος έμαθε και είδε τι συνέβη πέρσι στο ξεκίνημα της χρονιάς με τη δύσκολη κατάσταση που βίωνε ο προπονητής και όλες τις αντιδράσεις γύρω από το ρόστερ και τη διαμόρφωσή του. Κάπως έτσι λοιπόν έχουμε τον προπονητή της ομάδας που δουλεύει καθημερινά στο γήπεδο με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, αλλά έχουμε και τον άνθρωπο που εισηγείται για τη διαμόρφωση του ρόστερ με τις… περιπέτειες που πάντα έχει αυτή η διαδικασία.

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

Είναι βέβαιο και εντελώς ξεκάθαρο ότι ο Ρουμάνος προπονητής νιώθει μία σιγουριά και βγάζει μία ηρεμία δουλεύοντας καθημερινά με την ομάδα του. Καμία σχέση με πέρσι και άλλα χρόνια. Ίσως θα μπορούσαμε να συγκρίνουμε αυτή την αίσθηση με την προετοιμασία του 2018 όταν επίσης είχε βάλει γερές βάσεις και απλά διαχειρίζονταν τη βελτίωση εκείνης της ομαδάρας. Τότε βέβαια όλος ο ΠΑΟΚ έβγαζε τρελό πάθος και μία νευρικότητα λόγω της κλοπής που είχε προηγηθεί. Τώρα ο ΠΑΟΚ είναι κανονικά πρωταθλητής και η δουλειά συνεχίζεται.

Αυτό σημαίνει ότι στην καθημερινή δουλειά, στην προπόνηση και σε όλα τα γύρω-γύρω επικρατεί μία ωραία ρουτίνα και μία απαραίτητη συνήθεια. Όλα δουλεύουν ρολόι, ο καθένας ξέρει τον ρόλο του και η προπόνηση γίνεται άψογα και αυτοματοποιημένα. Αξίζει να αναφέρουμε ότι μιλάμε για πιο ποιοτικές προπονήσεις, χωρίς πισωγυρίσματα για να μάθουν οι νέοι (που δεν υπάρχουν) πώς εξελίσσεται η δουλειά.

ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ ΚΑΙ ΡΟΣΤΕΡ

Οι μεταγραφές όμως είναι πάντα στο προσκήνιο, ο Λουτσέσκου έχει κομβικό ρόλο σε αυτές κι εδώ βλέπουμε τον μικρό του προβληματισμό για το ότι δεν έχει στην προετοιμασία το 90% του ρόστερ που θα ήθελε. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ που είναι ικανοποιημένος με την ομάδα και τους παίκτες του, απλά θα ήθελε να υπάρχουν και οι 2-3 που λείπουν κάτι που θα βοηθούσε και την εξέλιξη του συνόλου που τώρα πρέπει να πάει πιο μπροστά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πανικός στην Νεάπολη για τους Πρωταθλητές Ελλάδας!

Ένα τεράστιο ασπρόμαυρο πάρτι στήθηκε στη Νεάπολη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Βαλκανικής Πλατείας, με τους οργανωμένους οπαδούς του...

Στην ίδια κατηγορία