Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024

Ο Λουτσέσκου τους έδειξε μια γεύση ενόψει Χορστ (video)

Ιδιαιτέρως απαιτητικό φάνταζε το τελευταίο εν Ελλάδι «ραντεβού» του ΠΑΟΚ στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσήμβριας δεδομένου πως το αγωνιστικό τμήμα με την ολοκλήρωση της προθέρμανσης, πέρασε από ένα σιρκουί με εμπόδια με μπάλα, στη συνέχεια έπαιξε παιχνίδια 5 Vs 5 και μετά ξαναπέρασε από το σιρκουί.

«Αρκετά απαιτητική η πρωινή προπόνηση του Σαββάτου! Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε» επισημάνθηκε από πλευράς «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ σε ένα πρώτο σχόλιο της πρωινής προπόνησης πριν την αναχώρηση του ΠΑΟΚ για το Χορστ της Ολλανδίας επιλέγοντας καθ’ αυτόν τον τρόπο να τοποθετηθεί στα αντιπροσωπευτικότερα στιγμιότυπα της σημερινής (29.06) συνάντησης.

Γιάννης Κωνσταντέλιας και Γιόνι Ότο δεν έχουν επανέλθει πλήρως σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς δεδομένου πως ο πρώτος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προετοιμασίας ενώ ο δεύτερος έβγαλε μέρος του προγράμματος δείχνοντας πως σταδιακά ανεβάζει «στροφές».

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή που θα ταξιδέψει στο Χορστ της Ολλανδίας για το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας του Δικεφάλου, η οποία αποτελείται αναλυτικά από τους:

Κοτάρσκι, Τσιφτσή, Μπαλωμένο, Ταλιχμανίδη, Μοναστηρλή, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Ότο, Εκόνγκ, Θυμιάνη, Κουλιεράκη, Μιχαηλίδη, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Μπάμπα, Τσαούση, Τσιγγάρα, Σβαμπ, Οζντόεφ, Καμαρά, Κωνσταντέλια, Μουργκ, Τάισον, Κουαλιάτα, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα, Σμυρλή, Τσοπούρογλου, Γκούμα.

Δείτε παρακάτω το video του ΠΑΟΚ από τη Νέα Μεσημβρία:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version