Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024

Ο Λύρατζης, η Μποαβίστα και ο Μπάτσι

O Λευτέρης Λύρατζης αναμένεται να συνεχίσει όπως όλα δείχνουν την καριέρα του στην Πορτογαλία για λογαριασμό της Μποαβίστα. Ο 24χρονος δεξιός οπισθοφύλακας επέστρεψε στον ΠΑΟΚ μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού του στον Αστέρα Τρίπολης προκειμένου να ενσωματωθεί στην εν Ελλάδι προετοιμασία του Δικεφάλου υπό τις οδηγίες του Ράζβαν Λουτσέσκου μαζί με τον Μάριο Τσαούση, του οποίου η συνεργασία με τον ΠΑΣ Γιάννινα ολοκληρώθηκε με τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου.

Στα αξιοσημείωτα μάλιστα πως την τεχνική ηγεσία της πορτογαλικής ομάδας έχει αναλάβει ο Κριστιάνο Μπάτσι, ο οποίος ήταν μέχρι πρότινος συνεργάτης του Ράζβαν Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ κάτι που σημαίνει πως έχει συνυπάρξει με τον Λευτέρη Λύρατζη, γνωρίζοντας καλά το «πακέτο» χαρακτηριστικών που τον συνοδεύουν. Παρότι είχε προτάσεις και από άλλες ομάδες προτίμησε τη Μποαβίστα δεδομένης της εμπιστοσύνης που εισέπραξε από τον άλλοτε βοηθό του Ρουμάνου τεχνικού στη Θεσσαλονίκη κυρίως από το 2021 έως το 2023 και ως εκ τούτου εξτρά πόντους στην επιλογή του νεαρού ακραίου μπακ διαδραμάτισε το γεγονός πως θα δουλέψει με γνώριμό του.

Ομοίως πριν την αναχώρηση του αγωνιστικού τμήματος για το Χορστ της Ολλανδίας διαδικασίες κινούνται και για την αποδέσμευση του Αντρέ Ρικάρντο με μορφή δανεισμού δεδομένου πως φαίνεται να υπάρχει κινητικότητα από ομάδα της Κεντρικής προς Βόρειας Ευρώπης. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις αναφορικά με το μέλλον των δύο ποδοσφαιριστών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version