Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Μαξίμ Σαμορόντοφ κι ο Ιβάν Σαββίδης!

Δημοφιλή

Τον 22χρονο εξτρέμ της Ακτόμπε, Μαξίμ Σαμορόντοφ, βάζουν στην ατζέντα του ΠΑΟΚ, δημοσιεύματα που κυκλοφορούν ανά τακτά χρονικά διαστήματα στο εξωτερικό.

Ο Δικέφαλος του Βορρά παρουσιάζεται ως ένα από τα κλαμπ που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον διεθνή Καζάκο ποδοσφαιριστή.

Παρεμπιπτόντως, τον περασμένο Δεκέμβριο παρουσιάστηκε ως μεταγραφικός στόχος των Τραμπζονσπόρ, Τορίνο, Μίντιλαντ, ενώ πριν από περίπου ένα μήνα, «συνδέθηκε» (και) με τον Άρη.

Γεννημένος στις 29 Ιουνίου 2002,  μετράει 17 συμμετοχές (3 γκολ) με την Εθνική ομάδα του Καζασκτάν. Την περασμένη σεζόν (2023-24) είχε 22 συμμετοχές – 10 γκολ – 5 ασίστ με την Ακτόμπε.

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης προερχόμενες από την πιάτσα των agents στη Ρωσία, ο Σαμορόντοφ έχει προταθεί απευθείας στον Ιβάν Σαββίδη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.

Μάλιστα για τον εν λόγω ποδοσφαιριστή φέρεται να έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια ο Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ στον ισχυρό άνδρα των πρωταθλητών Ελλάδας. Ο Ρώσος κόουτς και νέος τεχνικός της Εθνικής ομάδας του Καζακστάν, συνδέεται με προσωπική γνωριμία με τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ και στην προκειμένη περίπτωση φέρεται να΄ χει δώσει άκρως θετικό report για τον Σαμορόντοφ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Αποφασίζει για αποστολή-ενδεκάδα ο Λουτσέσκου

Ο ΠΑΟΚ σήμερα 20/9 θα πραγματοποιήσει την τελευταία του προπόνηση πριν τον αγώνα με τον Βόλο, που θα διεξαχθεί...

Στην ίδια κατηγορία