Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024

Ο Μάσιμο Καντσελιέρι κέρδισε τις εντυπώσεις!

Δημοφιλή

Εάν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, έχει τη δική του σημασία πως ο Μάσιμο Καντσελιέρι, σε ανθρώπινο επίπεδο, «κέρδισε» τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ με το… καλημέρα! «Ανοιχτός» σαν χαρακτήρας, με ανεπτυγμένη την αίσθηση του χιούμορ και ταυτόχρονα φιλόδοξος, ο 51χρονος Ιταλός έδειξε από την πρώτη ημέρα της παρουσίας του στην πόλη και στο «Παλατάκι» πως δεν ήρθε για να…φύγει αλλά αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ ως μία μεγάλη πρόκληση στην καριέρα του, έχοντας συνομιλήσει – μετά τη συμφωνία του με τον Θανάση Χατζόπουλο – με τους Νίκο Ζήση και Κλαούντιο Κολντεμπέλα.

Ο Ιταλός αναμένεται να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για μόνιμη εγκατάσταση στις αρχές Αυγούστου, μαζί με τη σύζυγό του και την 7χρονη κορούλα τους, που παραμένουν αυτή τη στιγμή στο Στρασβούργο! Προς αυτή την κατεύθυνση, αυτές τις ημέρες ο Καντσελιέρι είχε στην ατζέντα του και την εύρεση κατοικίας για τον ίδιο και την οικογένειά του.

«Θα κάνω την προσπάθεια μου να προσαρμοστώ, να μάθω τη γλώσσα και να φτάσω πιο κοντά στην κουλτούρα σας. Η αγάπη μου για την ελληνική κουλτούρα και τον ελληνικό πολιτισμό, υπήρχε πριν ξεκινήσω να δουλεύω ως προπονητής, άλλωστε σπούδασα κλασική φιλοσοφία» είπε ο ίδιος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Το FORZA GROUP TV σε στέλνει Τούμπα με διαρκείας!

To FORZA Group TV προσφέρει σε έναν τυχερό ένα εισιτήριο διαρκείας του ΠΑΟΚ για τη σεζόν 2024/2025 στη Θύρα...

Στην ίδια κατηγορία