Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

O Μεϊτέ δεν κόβει τις γέφυρες, αλλά θέλει και δύο εκ. ευρώ

Για την επίθεση γίνονται πράγματα, αλλά για τη θέση του χαφ, ο χρόνος περνά χωρίς αποτέλεσμα.

Όπως αναφέρει η FORZA στη σημερινή ηλεκτρονική της έκδοση, ο Μεϊτέ παραμένει μακριά, καθώς αυτά που ζητά, δεν πρόκειται να του τα δώσει ο ΠΑΟΚ (ο Γάλλος δε συζητά για λιγότερα από 2 εκατομμύρια το χρόνο και συμβόλαιο για 2-3 χρόνια) κι όσο δεν βρίσκει τα χρήματα που θέλει, κάθεται πάνω στο συμβόλαιο που έχει στην Μπενφίκα, σύμφωνα με το οποίο θα πάρει 3,6 εκατομμύρια για τα επόμενα δύο χρόνια. Από την ώρα που έχει 1,8 εκατ. εγγυημένα το χρόνο μέχρι το 2026, τo 1,3 εκατομμύριο ευρώ του ΠΑΟΚ δεν του φαίνονται ελκυστικά.

Ο ίδιος, πάντως, δεν έχει κόψει τις γέφυρες, πριν από δύο εβδομάδες επικοινώνησε με τον Λουτσέσκου, όπως αποκάλυψε η FORZA, ενώ ακόμη και στο διάστημα της προετοιμασίας στην Ολλανδίας, είχε τηλεφωνικές επαφές με πρώην συμπαίκτες του.

Προς το παρόν ο ΠΑΟΚ δεν έχει έτοιμη λύση για τη θέση του χαφ και αυτή τις μέρες η μόνη προσιτή περίπτωση, που βρίσκει σύμφωνο και τον Λουτσέσκου, είναι ο Γιόζιπ Μίσιτς, ο οποίος θέλει -όσο τίποτα- να επιστρέψει στην Τούμπα.

Σύμφωνα με όσα έχει πει η πλευρά του στον ΠΑΟΚ, η Ντιναμό τον παραχωρεί με δύο εκατομμύρια ευρώ, ενώ οι απαιτήσεις του Μίσιτς δεν θα είναι πρόβλημα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version