Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Μπακαγιόκο έχει πάντα μέσα του το Παρίσι

Δημοφιλή

Όπως ενημερωθήκατε μέσα από την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας FORZA αναφορικά με την υπόθεση χαφ που «καίει» τον ΠΑΟΚ, έχει… λοκάρει και δείχνει έντονο ενδιαφέρον προκειμένου να κάνει δικό του τον Τιεμουέ Μπακαγιόκο κατόπιν του εκνευρισμού που επέδειξε για τον Σουαλιό Μεϊτέ και εκφράστηκε μέσω της απόσυρσής του από την περίπτωση του Γάλλου χαφ. Ρίχνοντας κανείς μία «ματιά» στο νέο όνομα της μεταγραφικής λίστας των «ασπρόμαυρων» αντιλαμβάνεται ότι έχει μία ιδιαίτερη σύνδεση με τη μόδα δεδομένης της καταγωγής του από το Παρίσι που έχει πάντα μέσα του.

Ενδεικτικό πως κατά τις θητείες του σε ΡενΜονακόΤσέλσιΜίλαν και Λοριάν επέλεγε τον αριθμό «14» με την πλειονότητα να θεωρεί ότι αποτελεί φόρο τιμής προς τον Γιόχαν Κρόιφ, ωστόσο, στην πραγματικότητα αναφερόταν στο 14ο διαμέρισμα του Παρισιού όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε. Το 14ο δημοτικό διαμέρισμα του Παρισιού είναι ένα από τα 20 διαμερίσματα της πρωτεύουσας της Γαλλίας. Η περιοχή συνήθως αναφέρεται ως Κατορζιέμ. Το διαμέρισμα, που ονομάζεται επίσημα και διαμέρισμα του Ομπσερβατουάρ, από το Αστεροσκοπείο των Παρισίων, βρίσκεται στην αριστερή όχθη του ποταμού Σηκουάνα και περιέχει το μεγαλύτερο μέρος της περιοχής Μονπαρνάς.

Ερωτηθείς για το πόσο έχει επηρεαστεί το γούστο του από το Παρίσι και τη γειτονιά που μεγάλωσε σε εκτενή του συνέντευξη είχε επισημάνει ότι «κατάγομαι από το 14ο διαμέρισμα του Παρισιού και το να ζω στο Παρίσι, στο κέντρο του Παρισιού, είναι μια μεγάλη ευκαιρία αν σου αρέσει η μόδα, γιατί πάντα καταφέρνεις να βλέπεις ανθρώπους που ντύνονται στην πρωτοπορία και εμπνέονται από την εμφάνισή τους, ή από τα κτίρια, από την τέχνη και την αρχιτεκτονική του Παρισιού. Αυτά είναι πράγματα που σας οδηγούν να χτίσετε τη δική σας αίσθηση αισθητικής».

Προηγούμενο άρθροΟυρτάδο ο… τρίτος
Επόμενο άρθροΠάει για την 100αρα ο Κοτάρσκι

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία