Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Μπάμπα ανέβασε τις ποδοσφαιρικές του μετοχές κι αρέσει (ξανά) στην Αγγλία

Ο Ράχμαν Μπάμπα κάνει μια πολύ καλή σεζόν φέτος με τον ΠΑΟΚ. Με τη φανέλα του Δικεφάλου, μάλιστα, έφθασε να μετράει τις περισσότερες συμμετοχές από κάθε άλλη στην καριέρα του (με τη Ρέντινγκ είχε 49). Όλα θα ήταν σχεδόν τέλεια για τον 30χρονο μπακ, αν δεν είχε την ατυχία να τραυματιστεί λίγο πριν το φινάλε της ρεβάνς κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, με τις γνωστές συνέπειες…

Οι εμφανίσεις του δεν πέρασαν απαρατήρητες από ομάδες στην Αγγλία, όπου, άλλωστε, έχει και προϋπηρεσία.

Έτσι, έχει μπει στο μεταγραφικό στόχαστρο των Μπρέντφορντ και Ίπσουιτς, όπως τουλάχιστον υποστηρίζει η εφημερίδα «East Anglian».

Στο ίδιο ρεπορτάζ υπογραμμίζεται ότι μία ενδεχόμενη μετακίνησή του Αφρικανού αμυντικού σε μία από τις δύο αγγλικές ομάδες θα μπορούσε να διπλασιάσει τις αποδοχές του που, αυτή τη στιγμή στον ΠΑΟΚ φτάνουν το 1 εκατ. ευρώ ετησίως.

Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη… γνωριμία του Δικεφάλου με τον Μπάμπα έγινε τον Ιανουάριο του 2021, όταν ο Δικέφαλος χρειάστηκε να βγει στην αγορά για ν’ αναζητήσει το διάδοχο του Δημήτρη Γιαννούλη, ο οποίος έφευγε για τη Νόριτς. Ο Μπάμπα αγωνίζονταν με τη δεύτερη ομάδα της Τσέλσι και ο ΠΑΟΚ έγινε τότε η τέταρτη ομάδα στην καριέρα του (μετά τη Σάλκε, τη Ρενς και τη Μαγιόρκα), στην οποία θα ενσωματώνονταν ως δανεικός. Άλλωστε, στην αγγλική ομάδα αμείβονταν ετησίως με 1,8 εκατομμύρια ευρώ και ο ΠΑΟΚ μπορούσε να τον αποκτήσει-μέχρι το τέλος εκείνης της σεζόν-μόνο με τη μορφή του δανεισμού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Όλη η προσοχή στο Βόλο

Επέστρεψε σε αγωνιστική δράση το βράδυ της Κυριακής (15/9) ο ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχθηκε τον Παναθηναϊκό για την 4η αγωνιστική της...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version