Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Μπατουρίνα δεν ξεχνά τον ΠΑΟΚ

Πριν από λίγες ώρες η Ντιναμό Ζάγκρεμπ αφίχθη στο Αζερμπαϊτζάν ενόψει της δεύτερης αναμέτρησης της με την Καραμπάγκ για τα Play Off του UEFA Champions League.

Έχοντας εξασφαλίσει ήδη σημαντικό προβάδισμα από το Μάξιμιρ (3-0), η ομάδα από την Κροατία παίζει χωρίς άγχος, με τον Μάρτιν Μπατουρίνα να προχωρά σε δηλώσεις με άρωμα… ΠΑΟΚ. Ενδεικτικό ότι ο μέσος των Κροατών πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο αναφέρθηκε στον αποκλεισμό τους «ασπρόμαυρους» στην Τούμπα που άφησε ένα ισχυρό μάθημα στο αγωνιστικό τμήμα.

Αναλυτικότερα όσα επισήμανε σε τοποθετήσεις του αναφορικά με τον περσινό αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ: «Έχουμε δει πώς είναι η ομάδα του Καραμπάγκ, είναι μια πολύ καλή ομάδα. Και είμαστε ήδη έμπειροι όταν πρόκειται για αυτά τα καλά αποτελέσματα στα πρώτα παιχνίδια, όλοι θυμόμαστε καλά τον ΠΑΟΚ».

Στα αξιοσημείωτα μάλιστα ότι μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στις 14 Μαρτίου, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ έχει παραμείνει αήττητη σε 19 αναμετρήσεις σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη. Σε αυτό το διάστημα, η ομάδα του Σεργκέι Γιακίροβιτς πανηγύρισε την κατάκτηση του εγχώριου νταμπλ, αφήνοντας πίσω τις Χάιντουκ Σπλιτ και Ριέκα, ενώ σήμερα (25/08) βρίσκεται ένα βήμα μακριά από την είσοδο της στο League Phase του Champions League.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Χαλκιάς: «Εγώ δεν απαντώ, εγώ είμαι ΠΑΟΚ!»

Kαλεσμένος στο Στούντιο 4 το απόγευμα της Παρασκευής, ο Ορέστης Χαλκιάς (σ.σ εκ των πρωταγωνιστών του «Maestro») μίλησε αναφορικά...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version