Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Ο Μπόντι Χιουμ «αρέσει» στον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ mateco συνεχίζει τον προγραμματισμό του και θέλει να χτίσει μια ομάδα στα «θέλω» του νέου προπονητή της ομάδας, Μάσιμο Καντσελιέρι. Φρανκ Μπάρτλεϊ, Κώστας Παπαδάκης, Δημήτρης Κατσίβελης και Σαβάρ Ρέινολντς είναι τα πρώτα μεταγραφικά αποκτήματα ενόψει της νέας σεζόν με τον ΠΑΟΚ να ψάχνει κι άλλους στο μεταγραφικό παζάρι. Μια από τις περιπτώσεις που έχει ξεχωρίσει ο Δικέφαλος είναι αυτή του 25χρονου Αμερικάνου, Μπόντι Χιουμ. Πρόκειται για φόργουορντ που την περασμένη σεζόν φόρεσε τη φανέλα της Γκέτιγκεν στη Γερμανία.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο είχε κατά μέσο όρο στο πρωτάθλημα 12,2 πόντους, 4,5 ριμπάουντ, ενώ αξιοσημείωτα ήταν τα ποσοστά του στο περιφερειακό σουτ, εκεί όπου είχε κατά μ.ο. 40% στα τρίποντα! Μόλις δύο χρονιές έχει αγωνιστεί στην Ευρώπη ο Χιουμ, ξεκινώντας από το πρωτάθλημα Σουηδίας, όπου αγωνίστηκε με την Μπόρας, καταγράφοντας 14.6 πόντους, 5.5 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ σε 30 παιχνίδια. Οι καλές εμφανίσεις του στη Σκανδιναβία δεν πέρασαν απαρατήρητες, γεγονός που τον έφερε στο γερμανικό πρωτάθλημα και την Γκέτιγκεν.

Μάλιστα, πέρσι αγωνίστηκαν με το γερμανικό κλαμπ στα προκριματικά του Basketball Champions League, ωστόσο δεν κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για τους ομίλους της διοργάνωσης και συνέχισαν στο FIBA Europe Cup, όπου ο Αμερικανός φόργουορντ αγωνίστηκε σε 12 παιχνίδια, σημειώνοντας 5.7 πόντους, 4.4 ριμπάουντ και 0.7 ασίστ. Αναμφίβολα, πρόκειται για μία άκρως ενδιαφέρουσα περίπτωση, η οποία μπορεί να δώσει ποιότητα στο ρόστερ του ΠΑΟΚ. Παρόλα αυτά, είναι μία δύσκολη περίπτωση, την οποία κυνηγάει ο Δικέφαλος, προκειμένου να κλείσει το deal και να τον φέρει στη Θεσσαλονίκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version