Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο «Ντέλιας» τον οδήγησε σ΄ ένα ακόμη τρίποντο

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ έκανε τη δουλειά στις Σέρρες, νίκησε 2-0 τον Πανσερραϊκό και πλέον περιμένει το κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία για να ολοκληρώσει την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ δεν είχε τόσο καλή παρουσία, ωστόσο μπόρεσε να βρει το γκολ.

Στο 6΄ το σουτ του Κωνσταντέλια έφυγε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 27΄ το σουτ του νεαρού μεσοεπιθετικού του ΠΑΟΚ βρήκε στο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων. Το σκορ για τον ΠΑΟΚ άνοιξε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, όταν ο Κωνσταντέλιας με ψύχραιμο πλασέ με το εξωτερικό έστειλε τη μπάλα στη γωνία του τέρματος του Χοβάν.

Στο 58΄ οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Ουάρντα, το σουτ του οποίου εξουδετέρωσε ο Ζίβκοβιτς, ενώ στο 62΄ ο Ντεσπόντοφ εξαπέλυσε ένα δυνατό σουτ, το οποίο ο Χοβάν έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Στο 69΄ οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες, όταν ο Μορέιρα πήρε δεύτερη κίτρινη για φάουλ στον Σβαμπ, ενώ στο 78΄ ο Χοβάν έσωσε ξανά την εστία του στο σουτ του Ντεσπόντοφ. Στο 83΄ο Πανσερραϊκός έμεινε με εννέα παίκτες, όταν ο Δεληγιαννίδης έκανε ένα πολύ επικίνδυνο φάουλ στον Τάισον και δικαιολογημένα αντίκρισε την κόκκινη κάρτα.

Στο 90΄ διαμορφώθηκε το τελικό 2-0 υπέρ του ΠΑΟΚ, όταν, μετά την προσπάθεια του Ντεσπόντοφ, ο Πεταυράκης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Πανσερραϊκός: Χοβάν, Δεληγιαννίδης, Διαμαντής, Θυμιάνης (24΄ Μπέργκστρομ), Πεταυράκης, Οικονόμου (65΄ Στάικος), Μορέιρα, Πηλέας (65΄ Σοφιανός), Ντάνκερλουϊ, Ουάρντα, Γούλερι (75΄ Μούργος).

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια (73΄ Σοάρες), Νάσμπεργκ, Κεντζιόρα, Ότο, Σβαμπ (90΄ Τσιγγάρας), Οζντόεφ (62΄ Μάρκος Αντόνιο), Κωνσταντέλιας, Μουργκ (62΄ Τάισον), Ντεσπόντοφ, Σαμάτα (73΄ Τόμας).

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πανικός στην Νεάπολη για τους Πρωταθλητές Ελλάδας!

Ένα τεράστιο ασπρόμαυρο πάρτι στήθηκε στη Νεάπολη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Βαλκανικής Πλατείας, με τους οργανωμένους οπαδούς του...

Στην ίδια κατηγορία