Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Conference League

Δημοφιλή

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Conference League χάρη σε γκολ του Ελ Καμπί στο 116΄. Το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις με το θέαμα να είναι ελάχιστο.

Οι δύο ομάδες δεν έθελξαν αναφορικά με το ποδοσφαιρικό κομμάτι και έτσι στην παράταση, ο Ελ Καμπί με κεφαλιά βρήκε δίχτυα σκοράροντας το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης.

Ο αγώνας ξεκίνησε με καλό ρυθμό, στο 3’ ο Ποντένσε σούταρε με τον Τερατσάνο να σταματά την πορεία της μπάλας. Η απάντηση ήταν άμεση, με τον Μπελότι και τον Κουαμέ να αφήνουν ανεκμετάλλευτη τη μπαλιά του Γκονζάλες (5’). Η ιταλική ομάδα έμοιαζε να πατά καλύτερα στα πρώτα λεπτά, ψάχνοντας το γρήγορο γκολ.

Μάλιστα, βρήκε το προβάδισμα μετά από αδράνεια της άμυνας, το οποίο δεν μέτρησε ποτέ για οφσάιντ στον Μιλένκοβιτς μετά την συρτή προσπάθεια του Γκονζάλες. Αυτό ήχησε σαν «καμπανάκι» στους Πειραιώτες, οι οποίοι άρχισαν να ανεβάζουν τις γραμμές τους.

To πρόβλημα και με τις δύο ομάδες ήταν τα λάθη, τα οποία προέρχονταν από το άγχος. Στο 20’ ο Μποναβεντούρα βρέθηκε αμαρκάριστος, έκανε σουτ που μπλόκαρε ο Τζολάκης και δευτερόλεπτα αργότερα ο πρώτος με τον Γκονζάλες δεν μπόρεσαν να βρουν στόχο. Η δεύτερη τελική για τους «ερυθρόλευκους» ήρθε ξανά από τον Ποντένσε (25’), του οποίου οι κεφαλιά μπλοκαρίστηκε από τον Τερατσάνο.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους όλα ήταν νωθρά μέσα στο γήπεδο. Ευκαιρία δεν υπήρξε μέχρι το 65’, όταν και ο Μιλένκοβιτς πήρε κεφαλιά από την καρδιά της άμυνας, με την προσπάθειά του να περνάει άουτ. Στο 69’ η Φιορεντίνα συνεργάστηκε άψογα και ο Τζολάκης αναγκάστηκε να διώξει με υπερένταση το σουτ του Κουαμέ.

Ο χρόνος περνούσε και καμία από τις δύο ομάδες δεν έπαιρνε ρίσκο που δεν χρειαζόταν. Στο 80’ χάθηκε ευκαιρία για τον Ολυμπιακό, με την κεφαλιά του Ιμπόρα να περνά ξυστά από το αριστερό δοκάρι. Ακολούθησε το ξυστό πέρασμα της μπάλας από τον Ελ Κααμπί στο 85’, στο φάουλ του Όρτα. Όλα έδειχναν παράταση και τελικά αυτή ήρθε, μετά το 0-0 της κανονικής διάρκειας. Στο 96’ ο Γιόβετιτς έπιασε σουτ, το οποίο σταμάτησε με απίθανο τρόπο ο Τερατσάνο. Αυτή ήταν και η μοναδική καλή στιγμή του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο, ήταν η σειρά της Φιορεντίνα να απαντήσει, με τον Ικονέ να δοκιμάζει ένα σουτ από την περιοχή (110’), το οποίο σταμάτησε ο Τζολάκης.

Ο Έσε στο 116’ έβγαλε σέντρα στον Ελ Κααμπί και εκείνος με κεφαλιά «ψαράκι» σκόραρε για το 1-0, με το τέρμα να μετράει στο 120 μετά από εξέταση VAR για οφσάιντ.

Οι συνθέσεις των ομάδων 

Ολυμπιακός (Μεντιλίμπαρ, 4-2-3-1):

Τζολάκης – Ροντινέι, Ρέτσος, Κάρμο, Ορτέγκα (91’ Κίνι) – Ιμπόρα, Έσε – Φορτούνης (72’ Γιόβετιτς), Τσικίνιο (79’ Όρτα), Ποντένσε (106’ Μασούρας) – Ελ Κααμπί

Φιορεντίνα (Ιταλιάνο, 4-2-3-1): 

Τερατσάνο – Ντοντό, Μιλένκοβιτς, Μαρτίνες Κουάρτα, Μπιράγκι (106’ Ρανιέρι) – Αρτούρ (75’ Ντάνκαν), Μαντράγκορα – Γκονζάλες (106’ Μπελτράν), Μποναβεντούρα (83’ Μπαράκ), Κουαμέ (83’ Ικονέ) – Μπελότι (59’ Ενζολά)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Το «ασπρόμαυρο» σερί κόντρα σε Λεβαδειακό

Για ακόμα μια εβδομάδα η Super League ετοίμασε τις προαναγγελίες των αγώνων και μέσα σε αυτές σαφώς υπάρχει και...

Στην ίδια κατηγορία