Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο όμιλος του ΠΑΟΚ στο Europe Cup αν αποκλειστεί στο BCL (pic)

Δημοφιλή

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (19/7) η κλήρωση των ομίλων του FIBA Europe Cup, μία κλήρωση η οποία ενδιαφέρει και τον ΠΑΟΚ mαteco. Ο ΠΑΟΚ mαteco διεκδίκησε τη διοργάνωση των προκριματικών του Basketball Champions League, ωστόσο τελικά αυτά δεν θα γίνουν στο Παλατάκι, με τη διοργάνωση να λαμβάνει τελικά χώρα στην Τουρκία και την Αττάλεια.

Παρά το γεγονός ότι ο Δικέφαλος αιτήθηκε επισήμως να διοργανώσει το προκριματικό τουρνουά της ευρωπαϊκής διοργάνωσης, εντούτοις το BCL αποφάσισε να διεξαχθούν όλα τα παιχνίδια στην Αττάλεια για δεύτερη διαδοχική χρονιά.

Έτσι, λοιπόν, οι ασπρόμαυροι θα δώσουν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν 2024-2025 στην Τουρκία, αγωνιζόμενοι στο τρίτο προκριματικό του τουρνουά. Υπενθυμίζεται πως ο ΠΑΟΚ mαteco ξεκινάει από την ημιτελική φάση, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή το ζευγαριού Καλεντόνια Γουόντερερς-Οραντέα στις 19 Σεπτεμβρίου.

Εάν όμως ο ΠΑΟΚ mαteco δεν προκριθεί, τότε θα συνεχίσει στο FIBA Europe Cup. Μετά την κλήρωση που έγινε σήμερα (19/7), θα είναι στον όμιλο με Πόρτο (Πορτογαλία), Λίμπουργκ (Βέλγιο), Σολνόκι (Ουγγαρία). Από την άλλη θυμίζουμε πως αν προκριθεί θα είναι στον όμιλο του BCL με Μάλαγα (Ισπανία), Οστάνδη (Βέλγιο) και Σέντσιν (Πολωνία).

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πανικός στην Νεάπολη για τους Πρωταθλητές Ελλάδας!

Ένα τεράστιο ασπρόμαυρο πάρτι στήθηκε στη Νεάπολη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Βαλκανικής Πλατείας, με τους οργανωμένους οπαδούς του...

Στην ίδια κατηγορία