Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο «παλιός» Γρόσδης κι ο Βενιαμίν, Μύθου για τον ΠΑΟΚ Β της νέας σεζόν

Δημοφιλή

Για τη σέντρα στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2, που έχει προγραμματιστεί για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, ετοιμάζεται ο ΠΑΟΚ Β.

Ο Βασίλης Γρόσδης, που θ’ αγωνιστεί για τέταρτη σεζόν με τη δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου κι ο 17χρονος (ο πιο μικρός της ομάδας) Ανέστης Μύθου μίλησαν στο forzaonline.gr για το νέο πρωτάθλημα.

Πρώτα ο λόγος στον Βασίλη Γρόσδη.

-Οντας από τους… παλιούς στην ομάδα, διακρίνεις κάποιες διαφορές σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια; Τι να περιμένουμε φέτος από τον ΠΑΟΚ Β;

«Κάθε χρόνο ανεβαίνουν και μικρότερα παιδιά. Είμαστε κι εμείς έτοιμοι, που έχουμε περισσότερη εμπειρία, για να τους βοηθήσουμε. Πιστεύω ότι είμαστε μια αρκετά καλή ομάδα και θα διεκδικήσουμε τους στόχους μας, που είναι να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε».

-Πόσο σημαντική ήταν η περσινή εμπειρία στο πρωτάθλημα, με τη συμμετοχή σας και στα πλέι άουτ;

«Ηταν κάτι, που μας βοήθησε όλους, γίναμε ακόμη πιο σκληροί, καταλάβαμε πώς είναι το ποδόσφαιρο στην πραγματικότητα. Φέτος είμαστε σίγουροι ότι δεν θα βρεθούμε στα πλέι άουτ».

Από την πλευρά του, ο Ανέστης Μύθου τόνισε:

«Θέλουμε να φθάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Προσωπικά, αυτό που θέλω είναι να παίζω ποδόσφαιρο, είτε είμαι στον ΠΑΟΚ Β, είτε στην Κ-19 και να γίνομαι καλύτερος ημέρα με την ημέρα.

-Είσαι μόλις δεκαεφτά χρονών. Περίμενες ότι φέτος θα σου δίνονταν η ευκαιρία να παίξεις στον ΠΑΟΚ Β΄;

«Στο ποδόσφαιρο δεν έχουμε χρόνο να τα επεξεργαζόμαστε όλα αυτά και πολύ. Δεν ήταν κάτι ξαφνικό για μένα, ήταν κάτι που το περίμενα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Ξανά ματσάρες στο Champions League

Είκοσι οκτώ γκολ χθες στην πρεμιέρα της «νέας εποχής» του Champions League, 13 σήμερα στο δεύτερο «πιάτο» της 1ης...

Στην ίδια κατηγορία