Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Παναθηναϊκός άρχισε τον πόλεμο λάσπης σε Γκαγκάτση-ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Απίθανα πράγματα από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, που από το πρώτο λεπτό της προεδρίας Γκαγκάτση άρχισε να πετά λάσπη κατά του νέου προέδρου της ΕΠΟ, αλλά και κατά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Με ανακοίνωση του το τριφύλλι αναφέρεται στον Μάκη Γκαγκάτση ως οργανωμένο οπαδό, ενώ μιλά για περίεργες συμμαχίες του Δικεφάλου!

Ποιος, ο Παναθηναϊκός, που τα τελευταία χρόνια πήγαινε χέρι-χέρι με τον Ολυμπιακό!

Οι «πράσινοι» έχουν αποδείξει χρόνια τώρα πως το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το προσωπικό τους όφελος και όχι το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός οφείλει να επισημάνει ότι μπαίνουμε σε ένα καινούργιο κεφάλαιο κατρακύλας του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Κατά πόσο άραγε μπορεί να διασφαλιστεί η ισονομία, όταν ο νεοεκλεγέντας πρόεδρος της ΕΠΟ προέρχεται από το κομμάτι των οργανωμένων οπαδών και ήταν επί σειρά ετών εκτελεστικός διευθυντής της διοίκησης μιας ομάδας, η οποία μαζί με τον αφύσικο της σύμμαχο, χρησιμοποιώντας τις γνωστές μεθόδους με τις ΕΠΣ, ελέγχει την ΕΠΟ; Πώς μπορεί να τα πράξει όλα αυτά, όταν συμμαχεί με τον υπεύθυνο για τη μεγαλύτερη καταστροφή του ελληνικού ποδοσφαίρου;

Επί σειρά ετών ο Παναθηναϊκός βάδισε μία μοναχική διαδρομή, όντας πρωτοπόρος στη μάχη για τη διάλυση του παρασκηνίου και την επικράτηση των υγιών δυνάμεων του ποδοσφαίρου. Στην πορεία κάποιοι συμπορεύτηκαν, αν και στη συνέχεια έχασαν το δρόμο.

Ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει την προσπάθεια αυτή και καλεί όσους αποστρέφονται των μεθόδων που ακολουθούνται, να συστρατευθούν στη μάχη».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πανικός στην Νεάπολη για τους Πρωταθλητές Ελλάδας!

Ένα τεράστιο ασπρόμαυρο πάρτι στήθηκε στη Νεάπολη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Βαλκανικής Πλατείας, με τους οργανωμένους οπαδούς του...

Στην ίδια κατηγορία