Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο ΠΑΟΚ απέκτησε τον αρχηγό της μικτής Εύβοιας

Έναν ακόμη ταλαντούχο ποδοσφαιριστή απέκτησε η ακαδημία του ΠΑΟΚ.

Ο λόγος για τον Αναστάση Μαντή, αρχηγό μέχρι πρότινος της μικτής Εύβοιας, κι ο οποίος την τελευταία διετία αγωνίζονταν στον «Α.Σ. Ερμήλιος», ομάδα της Χαλκίδας.

Στη σχετική ανακοίνωση της πρώην του ομάδας αναφέρονται τα εξής: «Ο Αναστάσης Μαντής είναι από σήμερα κι επισήμως ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ ακολουθώντας τα χνάρια του ετέρου ποδοσφαιριστή του Α.Σ.ΕΡΜΗΛΙΟΣ, Μίσχου Κωνσταντίνου, ο οποίος είναι κάτοικος Θεσσαλονίκης από πέρσι το καλοκαίρι!

Ο Τάσος αγωνίστηκε για δυο σεζόν στον Σύλλογο μας, προερχόμενος από τον Ατρόμητο Σχηματαρίου του συναδέλφου Νίκου Παπαϊωάννου, στον οποίο δικαίως ανήκουν τα εύσημα της ποδοσφαιρικής του παιδείας!

Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν την υπερηφάνεια που νιώθουμε όταν, οι κόποι των αθλητών μας, των γονέων τους (Διαμαντής Μάντης & Αγγελική Κόκκινου, Νίκος Μίσχος & Ουρανία Κωσταράγκου) των προπονητών και των παραγόντων του Συλλόγου μας, εξαργυρώνονται μέσω της προόδου και της καταξίωσης!”

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Αποθεώνουν Λουτσέσκου: «Είναι ασταμάτητος»

Στο επίκεντρο των ρουμανικών ΜΜΕ τοποθετήθηκε ακόμη μία φορά ο Ράζβαν Λουτσέσκου κατόπιν της εκτός έδρας νικηφόρας επικράτησης του...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version