Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο ΠΑΟΚ απέρριψε προτάσεις και για τους Ντεσπόντοφ, Μπάμπα και Τόμας!

Δημοφιλή

Είναι γνωστό ότι στη διάρκεια του καλοκαιριού ο ΠΑΟΚ απέρριψε προτάσεις για την παραχώρηση των Κωνσταντέλια και Κοτάρσκι. Ωστόσο, στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ αρνήθηκαν προτάσεις παραχώρησης και για άλλους παίκτες κι οι οποίες αφορούσαν, πιο συγκεκριμένα, τους Ντεσπόντοφ, Μπάμπα και Μπράντον Τόμας.

Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, στο Δικέφαλο κάνουν τον τελικό απολογισμό τους.

«Λειτουργήσαμε καλύτερα από κάθε άλλο καλοκαίρι μεταγραφικά. Φυσικά και με καθυστερήσεις και αστοχίες, αλλά υπήρχε μια σειρά και συντονίστηκαν όλοι προς μια κατεύθυνση. Έχουμε έτσι και μια ομάδα με προοπτική, με «ψαγμένες» και καλά δουλεμένες μεταγραφές, αλλά και τις προσωπικότητες για πρωταθλητισμό» λένε χαρακτηριστικά οι άνθρωπο του ΠΑΟΚ, που σπεύδουν να σημειώσουν ότι «όλα αυτά είναι στα χαρτιά, όλα κρίνονται στο γήπεδο. Και εκεί έχουμε την εγγύηση Λουτσέσκου στον πρώτο από τα τρία χρόνια του νέου του συμβολαίου».

Ιδιαίτερη μνεία κάνουν στον ΠΑΟΚ σε δύο περιπτώσεις παικτών, όπως είναι του Σορετίρε και του Γκόμεζ, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μένουμε πιστοί στο δόγμα ότι οι ομάδες πρέπει να δημιουργούν υπεραξίες και ότι η Ελλάδα πρέπει να αποκτήσει ποδοσφαιρικά τη φήμη ως ενδιάμεσου σταθμού προς τα top-5 ευρωπαϊκά πρωταθλήματα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία