Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο ΠΑΟΚ αποχαιρέτησε τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς (pic)

Δημοφιλή

Ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς αποτελεί παρελθόν από τον ΠΑΟΚ μετά από μια πενταετία προσφοράς στον Δικέφαλο, με τον Σέρβο τερματοφύλακα να αποχωρεί έχοντας κατακτήσει ένα πρωτάθλημα και ένα Κύπελλο Ελλάδος. Ο 35χρονος τερματοφύλακας στα πέντε χρόνια της παρουσίας του στον ΠΑΟΚ, κατέγραψε συνολικά 62 συμμετοχές, δεχόμενος 53 γκολ, ενώ διατήρησε ανέπαφη την εστία του σε 28 περιπτώσεις.

Ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς αποδέχθηκε τον ρόλο του δεύτερου τερματοφύλακα και είχε τον ρόλο καθοδηγητή για τους νεαρούς πορτιέρε του Δικεφάλου, αποχωρώντας από τον ΠΑΟΚ με τα καλύτερα συναισθήματα. Δεδομένου του παρελθόντος του στην Παρτιζάν, ο 35χρονος τερματοφύλακας δεν έκρυψε ποτέ το μεγάλο δέσιμο του με τον ΠΑΟΚ, με τον έμπειρο πορτιέρε να εκφράζει σε κάθε ευκαιρία την αγάπη του για τον Δικέφαλο.

Πριν από λίγα λεπτά, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ένα post που έκανε στον επίσημο λογαριασμό της, αποχαιρέτησε τον Σέρβο τερματοφύλακα:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πανικός στην Νεάπολη για τους Πρωταθλητές Ελλάδας!

Ένα τεράστιο ασπρόμαυρο πάρτι στήθηκε στη Νεάπολη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Βαλκανικής Πλατείας, με τους οργανωμένους οπαδούς του...

Στην ίδια κατηγορία