Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο ΠΑΟΚ δεν ξεχνά και τιμά τον Νάσο (pics)

Δημοφιλή

O ΠΑΟΚ βρίσκεται στην Κύπρο, στο πλαίσιο της χειμερινής του προετοιμασίας και στο πλαίσιο της παρουσίας του στη χώρα, έσπευσε να τιμήσει τη μνήμη του Νάσου Κωνσταντίνου, που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή, μετά από άνανδρη οπαδική επίθεση, το 2017.

Αντιπροσωπεία του επίσημου Δικεφάλου, με επικεφαλής τον τιμ μάνατζερ των «ασπρόμαυρων», Χρήστο Καρυπίδη, βρέθηκε στο μνήμα του Νάσου Κωνσταντίνου, αφήνοντας λουλούδια και μια φανέλα με το νούμερο «4» και το όνομα του Νάσου. Για τη συγκεκριμένη επίσκεψη τοποθετήθηκε και η αδερφή του, Νατάσα, μέσω ενός συγκινητικού μηνύματος, στους λογαριασμούς που διατηρεί στα social media.

Παράλληλα, ο πατέρας του Νάσου και ο Χρήστος Καρυπίδης επισκέφθηκαν και τον σύνδεσμο της Πάφου, ενώ ο Δικέφαλος προσκάλεσε επίσημα την οικογένεια του αδικοχαμένου φίλου του ΠΑΟΚ, στο φιλικό με την ΑΕΛ.

Σε αυτό ευχαρίστησε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και έγραψε:

«Κάθε φορά που έρχεστε, μας συγκινείτε ακόμη περισσότερο. Μας κάνετε πραγματικά να νιώθουμε αυτό που λέτε: Πως είμαστε οικογένειά σας και πως ο Νάσος είναι πλέον αδερφός σας. Πάντα θα λέω πως ένα ευχαριστώ είναι λίγο για σας που δεν ξεχάσατε ποτέ τον Νάσο μας, οπουδήποτε κι αν πάτε. Μας σταθήκατε και μας στέκεστε όσο κανένας άλλος. Σας ευχαριστώ για όλα, είμαι περήφανη που ο Νάσος μας ήταν και είναι ΠΑΟΚ…».

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:



Τελευταία νέα

Μια φανέλα Αντρίγια μπορεί να γίνει δική σου!

To FORZA Group TV προσφέρει σε έναν τυχερό μια φανέλα του Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Τα βήματα για να κερδίσετε τη φανέλα...

Στην ίδια κατηγορία