Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο ΠΑΟΚ δεν θα αφήσει να περάσει έτσι η αστυνομική βία στην Τούμπα!

Δημοφιλή

Είδατε το νωρίτερα το υλικό που αστυνομικός χτυπά πολίτη που βιντεοσκοπεί έξω από το γήπεδο της Τούμπας.

Αυτό ήταν μόνο ένα δείγμα της τυφλής αστυνομικής βίας που υπήρξε έξω από τη Θύρα 4 του γηπέδου της Τούμπας πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Σάμροκ Ρόβερς.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι ενήμερη για όσα συνέβησαν και μάλιστα ήδη έχει στείλει στο αρμόδιο υπουργείο τα στοιχεία όσων αστυνομικών έκαναν κατάχρηση εξουσίας.

Μάλιστα, οι «ασπρόμαυροι» ανέφεραν:

«Έχουμε δεχτεί πολλά μηνύματα, βίντεο και καταγγελίες για περιστατικά απαράδεκτης συμπεριφοράς αστυνομικών κατά την εκτέλεση των μέτρων τάξης στον χθεσινό αγώνα.

Όλα έχουν προωθηθεί στην ηγεσία της, μαζί με τις προειδοποιήσεις μας πως αν άμεσα δεν δοθεί εντολή για θεσμική συμπεριφορά όλων ανεξαιρέτως των αστυνομικών στα γήπεδα, ο νέος νόμος αντί για λύση θα γίνει το μεγαλύτερο πρόβλημα στην διαφύλαξη της τάξης.

Οι ΠΑΕ προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που δημιουργούν τα νέα δεδομένα και δεν θα δεχτούμε την πρόκληση των φιλάθλων μας από απαίδευτους στη χρήση εξουσίας ανθρώπων.

Τα γήπεδα δεν είναι πεδίο εκτόνωσης όσων -λίγων ευτυχώς- αστυνομικών ονειρεύονται να γίνουν σερίφηδες. Και παράλληλα οι ίδιοι οι συνάδελφοί τους που κάνουν άριστα τη δουλειά τους θα πρέπει να τους απομονώσουν».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Βλέπεις ΠΑΟΚ Β με 5 ευρώ

Πρεμιέρα για τον ΠΑΟΚ Β κόντρα στον ΠΟΤ Ηρακλή την Κυριακή (22.09) στη Super League 2, με την «ασπρόμαυρη»...

Στην ίδια κατηγορία