Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο ΠΑΟΚ δίνει ακόμη μία ευκαιρία στον Τζουλάκη!

Ακόμα μια «μάχη» με την ΕΕΑ του Αυγενάκη δίνει ο ΠΑΟΚ το μεσημέρι της Τετάρτης (30/11), αφού εκδικάζεται μια ακόμα σκευωρία που επιχειρεί η συγκεκριμένη Επιτροπή να στήσει, με την υπόθεση της δήθεν πολυϊδιοκτησίας.

Με την έναρξη της υπόθεσης, μέσω της οποίας η ΕΕΑ προσπαθεί να στοχοποιήσει τον Δικέφαλο αλλά και τον Ιβάν Σαββίδη και την οικογένεια του, ο ΠΑΟΚ έκανε αίτημα αποχής του προέδρου της Επιτροπής, Νικόλαου Τζουλάκη.

Οι λόγοι που επικαλούνται οι «ασπρόμαυροι» για τη μεροληψία είναι φυσικά συμμετοχή του στην ιστορία της δήθεν πολυϊδιοκτησίας, το Δελτίο Τύπου που αποτελεί κατάφορη παραβίαση των προσωπικών δεδομένων, αλλά και για ουσιαστικές παραβάσεις του κανονισμού λειτουργίας της ΕΕΑ.

Έτσι η διαδικασία διακόπηκε για να βγει η απόφαση, με τους ανθρώπους του Δικεφάλου να την περιμένουν, ούτως ώστε να προχωρήσουν σε νέες ενέργειες. Αξίζει να σημειωθεί ότι το αίτημα του ΠΑΟΚ δεν είναι, για την ώρα εξαίρεσης του, με τους «ασπρόμαυρους» να του δίνουν αρχικά το δικαίωμα να απέχει από μόνος του. Υπενθυμίζεται ότι χθες (29/11), Τρίτη, οι «ασπρόμαυροι» απέστειλαν αναφορά κατά της ΕΕΑ στην αθλητική υπερεισαγγελέα Βιργινία Σακελλαροπούλου.

Στο έγγραφό της η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ διαμαρτύρεται με έντονο τρόπο για τις πρακτικές του προέδρου της Επιτροπής, και κουμπάρο του Αυγενάκη, Νίκο Τζουλάκη, ο οποίος με δελτίο Τύπου παραβίασε τα προσωπικά δεδομένα του Γιώργου και του Νίκου Σαββίδη.



Τελευταία νέα

Η «δίκη του αιώνα» για τις 115 παραβιάσεις ανησυχεί τους αστέρες της Σίτι

Αρκετοί αστέρες της Μάντσεστερ Σίτι ανησυχούν για το μέλλον τους στην ομάδα και περιμένουν με αγωνία την ολοκλήρωση της...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version