Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο ΠΑΟΚ έχει ευρωπαϊκό… τελικό

Δημοφιλή

Για τον τελικό του Round 1 του UEFA Women’s Champions League, ο ΠΑΟΚ Morris αντιμετωπίζει, στην Πολωνία, το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου και ώρα 21:00, την πρωταθλήτρια Ελβετίας, Σερβέτ.

Οι «Ισόβιες Πρωταθλήτριες» αφού πέρασαν το εμπόδιο της πρωταθλήτριας Ισραήλ, Κιργιάτ Γκατ, στην παράταση με 2-1, χάρη σε γκολ των Κοσκερίδου και Χέλμβαλ, πήραν την πολυπόθητη πρόκριση για τον τελικό του Round 1.

Απέναντί τους, η πρωταθλήτρια Ελβετίας, Σερβέτ, η οποία στον ημιτελικό επικράτησε επί της διοργανώτριας του προκριματικού ομίλου, Πογκόν, με 1-0, χάρη σε γκολ της Τζόνουσαϊτ στο 92ο λεπτό, με την επιθετικό από την Λιθουανία να μετατρέπεται ως «χρυσή αλλαγή» για την ομάδα της.

Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά όπου οι «Ισόβιες Πρωταθλήτριες» θα αντιμετωπίσουν ομάδα από την Ελβετία, με την πρώτη να είναι τη σεζόν 2011-12, όπου και αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 κόντρα στην Γιούνγκ Μπόις, στο πλαίσιο του προκριματικού ομίλου του UEFA Women’s Champions League.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω της ιστοσελίδας, https://women.pogonszczecin.pl/, με χρέωση 2,87€, από την διοργανώτρια ομάδα του ομίλου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Παίκτης της Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες πιάστηκε ντοπέ μετά τη ρεβάνς με την ΑΕΚ

Παίκτης της Ίντερ Ντ' Εσκάλδες βρέθηκε θετικός σε χρήση μαριχουάνας μετά την ρεβάνς με την ΑΕΚ. Όπως αναφέρει το «Andorra...

Στην ίδια κατηγορία