Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο ΠΑΟΚ έχει ευρωπαϊκό… τελικό

Για τον τελικό του Round 1 του UEFA Women’s Champions League, ο ΠΑΟΚ Morris αντιμετωπίζει, στην Πολωνία, το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου και ώρα 21:00, την πρωταθλήτρια Ελβετίας, Σερβέτ.

Οι «Ισόβιες Πρωταθλήτριες» αφού πέρασαν το εμπόδιο της πρωταθλήτριας Ισραήλ, Κιργιάτ Γκατ, στην παράταση με 2-1, χάρη σε γκολ των Κοσκερίδου και Χέλμβαλ, πήραν την πολυπόθητη πρόκριση για τον τελικό του Round 1.

Απέναντί τους, η πρωταθλήτρια Ελβετίας, Σερβέτ, η οποία στον ημιτελικό επικράτησε επί της διοργανώτριας του προκριματικού ομίλου, Πογκόν, με 1-0, χάρη σε γκολ της Τζόνουσαϊτ στο 92ο λεπτό, με την επιθετικό από την Λιθουανία να μετατρέπεται ως «χρυσή αλλαγή» για την ομάδα της.

Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά όπου οι «Ισόβιες Πρωταθλήτριες» θα αντιμετωπίσουν ομάδα από την Ελβετία, με την πρώτη να είναι τη σεζόν 2011-12, όπου και αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 κόντρα στην Γιούνγκ Μπόις, στο πλαίσιο του προκριματικού ομίλου του UEFA Women’s Champions League.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω της ιστοσελίδας, https://women.pogonszczecin.pl/, με χρέωση 2,87€, από την διοργανώτρια ομάδα του ομίλου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Επίσημη η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ  ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ για τα επόμενα τρία χρόνια. Μετά τον Ρομπέρτο Περέιρα και τον Έρικ...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version