Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

«Ο ΠΑΟΚ έκανε πρόταση σε Λούζα»

«Τραμπζονσπόρ και ΠΑΟΚ έχουν κάνει πρόταση δανεισμού με οψιόν αγοράς για τον 24χρονο κεντρικό μέσο Ιμράν Λούζα» τονίζεται χαρακτηριστικά από τη L’ equipe σε πρόσφατη μεταγραφική της αναφορά, ωστόσο, επισημαίνει πως ο πρώην παίκτης της Λοριάν που είναι δανεικός από τη Γουότφορντ προτιμά να αγωνιστεί στη Γαλλία ή την Ισπανία. Όπως σημειώνεται από τους Γάλλους, οι «ασπρόμαυροι» βρίσκονται εν αναμονή της απάντησης του αγγλικού κλαμπ.

Αναλυτικότερα όσα επισημαίνονται από το γαλλικό μέσο αναφορικά με το φερόμενο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ:  Δανεικός στο δεύτερο μισό της σεζόν στη Λοριάν, ο Ιμράν Λούζα (με συμβόλαιο μέχρι το 2028 με τη Γουότφορντ) ελπίζει να μπορέσει να επιστρέψει στη Γαλλία τις επόμενες εβδομάδες. Τρεις σύλλογοι από τη Γαλλία έχουν εκφράσει έντονο ενδιαφέρον, συμπεριλαμβανομένης της Σεντ Ετιέν. Εν αναμονή του ενδιαφέροντος, δύο σύλλογοι έστειλαν πρόταση στη Γουότφορντ (Championship): η Τραμπζονσπόρ (Τουρκία) και ο ΠΑΟΚ (Ελλάδα).

Και οι δύο έχουν καταθέσει πρόταση για δανεισμό με οψιόν αγοράς, με τον Ιμράν Λούζα να προτιμά την παραμονή του στη Γαλλία. Εάν οι διαπραγματεύσεις για μια θέση στη Ligue 1 αποτύχουν, η La Liga είναι επίσης ένα πρωτάθλημα που θα λάμβανε σοβαρά υπόψιν. Μαγιόρκα και Εσπανιόλ Μπαρτσελόνα έχουν δείξει σημάδια ενδιαφέροντος τις τελευταίες εβδομάδες».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version