Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο ΠΑΟΚ έστειλε πρόταση για να βρεθεί λύση με τους κατοίκους του εξωτερικού

Δημοφιλή

Μεγάλο πρόβλημα έχει προκύψει με τα εισιτήρια και τους κατοίκους του εξωτερικού, λόγω του gov.gr, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ να κινούν διαδικασίες για να δοθεί λύσει. Όπως επισημαίνουν οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ, το εν λόγω ζήτημα είναι παράλειψη του νέου νόμου και ισχύει για όλα τα γήπεδα. Δεν έχουν ευθύνη οι ΠΑΕ πάνω σε αυτό το κομμάτι.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μάλιστα έχει στείλει συγκεκριμένη πρόταση για να λυθεί έστω και προσωρινά το πρόβλημα και οι άνθρωποι του Δικεφάλου περιμένουν να δούν αν η Κυβέρνηση αποδεχθεί την πρόταση και θα είναι δυνατό την Τετάρτη να μπουν στο γήπεδο και οι κάτοικοι εξωτερικού.

Επειδή όμως δεν είναι σίγουρο, οι ιθύνοντες του Δικεφάλου έκαναν την σύσταση να μην αγοράσουν εισιτήριο για το ματς με την Μπάνια Λούκα οι κάτοικοι εξωτερικού, καθώς δεν είναι σίγουρο ότι θα καταφέρουν να μπουν στο γήπεδο. Όπως και να έχει, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ τονίζουν ότι αν υπάρξει κάποια εξέλιξη θα βγει νέα ανακοίνωση με όλες τις διευκρινήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πανικός στην Νεάπολη για τους Πρωταθλητές Ελλάδας!

Ένα τεράστιο ασπρόμαυρο πάρτι στήθηκε στη Νεάπολη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Βαλκανικής Πλατείας, με τους οργανωμένους οπαδούς του...

Στην ίδια κατηγορία