Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

Ο ΠΑΟΚ φέρνει κλήσεις στον Μαντί Καμάρα

Ακόμη μία κλήση ήρθε στον ΠΑΟΚ με φόντο το δεύτερο international break της σεζόν 2024-2025. Ο λόγος για τον Μαντί Καμαρά, ο οποίος θα αγωνιστεί ξανά με το εθνόσημο τις επόμενες ημέρες.

Η μεταγραφή του Αφρικανού μέσου στον Δικέφαλο σηματοδότησε και την επιστροφή του στην Εθνική Γουϊνέας, μετά από τρία χρόνια. Τα περασμένα χρόνια είχε χάσει τη θέση του στο αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα, ωστόσο οι καλές εμφανίσεις με τα «ασπρόμαυρα» τον εδραιώνουν ξανά στην Εθνική Γουϊνέας.

Δύο αναμετρήσεις θα δώσει η ομάδα του Μαντί Καμαρά σε αυτή τη διακοπή των πρωταθλημάτων. Αμφότερα τα παιχνίδια θα είναι για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Ειδικότερα, στις 12 Οκτωβρίου η Γουϊνέα θα υποδεχθεί την Αιθιοπία στο Ολυμπιακό Στάδιο του Εμπιμπέ στην Ακτή Ελεφαντοστού, ενώ στις 14 Οκτωβρίου θα αντιμετωπίσει και πάλι την ίδια ομάδα στην ίδια τοποθεσία.

O 27χρονος μέσος έχει αγωνιστεί 22 φορές με το εθνόσημο, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως τον περασμένο μήνα αγωνίστηκε ως βασικός και στα δύο ματς του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version