Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο ΠΑΟΚ φέρνει τον Σορτάιρ!

Κινήθηκε υπό άκρα μυστικότητα και εν τέλει ο ΠΑΟΚ μέσω μεθοδικών του κινήσεων έχει καταφέρει να βρίσκεται μία «ανάσα» από την υπογραφή του 20χρονου μεσοεπιθετικού, Σόλα Σόρταιερ, που έμεινε ελεύθερος από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με συμβόλαιο συνεργασίας τεσσάρων ετών. Κάτι που επισημάνθηκε σε σχετικό ρεπορτάζ της αθλητικής εφημερίδας FORZA, ενώ ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο με τη σειρά του στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο «Χ» έκανε τη δική του αναφορά στο νεαρό ταλέντο που προβάρει τα «ασπρόμαυρα».

Δείτε αναλυτικότερα την ανάρτηση του Φαμπρίτσιο Ρομάνο:

Άξιο αναφοράς δε πως ο νεαρός ποδοσφαιριστής αναμένεται εντός της εβδομάδας στην Θεσσαλονίκη προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του. Ο Σόλα Σόρταιερ ήταν μέρος των ακαδημιών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από νεαρή ηλικία και κέρδισε το βραβείο Jimmy Murphy Young Player of the Year τη σεζόν 2020–21. Υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο τον Φεβρουάριο του 2021, σε ηλικία 17 ετών, και έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα αργότερα τον ίδιο μήνα σε έναν αγώνα της Πρέμιερ Λιγκ εναντίον της Νιούκαστλ Γιουνάιτεντ.

Κατέχει το ρεκόρ ως ο νεότερος παίκτης που εκπροσωπεί τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο Σόλα Σόρταιερ έχει παίξει διεθνή ποδόσφαιρο νέων για την Αγγλία στα ηλικιακά κλιμάκια κάτω των 15, κάτω των 16, κάτω των 18 και κάτω των 19 ετών. Έχει επίσης δικαίωμα να εκπροσωπήσει και τη Νιγηρία σε διεθνές επίπεδο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version