Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

«Ο ΠΑΟΚ για Τισουντάλι» (pic)

Δημοφιλή

Σε εγρήγορση βρίσκεται ο βελγικός Τύπος δεδομένου πως η «Het Nieuwsblad» κάνει λόγο για ενδιαφέρον των ΠΑΟΚ και ΑΕΚ προς τον Ταρίκ Τισουντάλι, επισημαίνοντας σε σημερινή της αναφορά πως «αμφότερα τα κλαμπ ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Τάρικ Τισουντάλι, ωστόσο, το οικονομικό σκέλος που αφορά την αμοιβή του αποτελεί εμπόδιο». Πρόκειται για έναν 31χρονο μεσοεπιθετικό που αγωνίζεται στη Γάνδη και ενδέχεται να αναχωρήσει το καλοκαίρι, με τη φετινή αγωνιστική του «καρτέλα» να γράφει 51 εμφανίσεις με το βελγικό κλαμπ, σκοράροντας 21 γκολ και 12 ασίστ.

«Ο Μαροκινός γεννημένος στο Άμστερνταμ εξακολουθεί να έχει συμβόλαιο μέχρι το 2026, αλλά είναι ανοιχτός να φύγει από την Γάνδη. Από την πλευρά της, η βελγική ομάδα θέλει να εξοικονομήσει το συνολικό μισθολογικό κόστος, δεν είναι απρόθυμη να τον παραχωρήσει. Προς το παρόν, η ζητούμενη τιμή φαίνεται να είναι το εμπόδιο για τους υποψήφιους συλλόγους».

Δείτε αναλυτικότερα όσα αναφέρει ο βελγικός Τύπος αναφορικά με το φερόμενο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ:

Υπενθυμίζεται πως ο Ταρίκ Τισουντάλι γνωρίζει καλά τον ΠΑΟΚ δεδομένου πως αγωνίστηκε στα ματς για τους «16» του UEFA Europa Conference League την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Γκόμεζ: «Το γκολ της ΑΕΚ είναι φάουλ»

Ο τεχνικός του Βόλου Χοακίν Γκόμεζ στάθηκε στη διαιτησία του Φωτιά. Ο προπονητής της ομάδας της Μαγνησίας τόνισε χαρακτηριστικά...

Στην ίδια κατηγορία