Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε τη γεύση της ήττας

Δημοφιλή

Για την 3η αγωνιστική της Futsal Super League, ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην πρωτεύουσα, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Αθήνα 90, από την οποία και ηττήθηκε με 5-3, γνωρίζοντας την πρώτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα.

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος μόλις λίγα δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του αγώνα, έβγαλε αντεπίθεση και με ωραίο πλασέ του Ντιέγκο στην κλειστή γωνία «άνοιξε» το σκορ.

Από εκεί και πέρα τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλά για την ομάδα του Λεωνίδα Παπαδόπουλου, αφού στο 4ο λεπτό ο Στυλιανόπουλος ισοφάρισε και στο 6′ ο Παπαστρατίου με τυχερό τρόπο, έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Σα να μην έφτανε αυτό, η Αθήνα 90 πέτυχε και τρίτο τέρμα, με τον Κεφαλίδη να μην υπολογίζει σωστά και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα, καθώς ο Ζιάκας έβαλε ακόμα ένα γκολ για την Αθήνα 90 για το 4-1.

Ο ΠΑΟΚ έκανε μεγάλη προσπάθεια για να επιστρέψει και με γκολ του Τσίτσου στο 31′ και του Αναστασιάδη στο 37′ μείωσε σε 4-3. Όμως, στο φινάλε του αγώνα ο Δικέφαλος πήρε τα ρίσκα του για την ισοφάριση και οι γηπεδούχοι βρήκαν την ευκαιρία και στο φινάλε διαμόρφωσαν το τελικό 5-3 ξανά με τον Ζιάκα.

Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας του Λεωνίδα Παπαδόπουλου είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 13 Οκτωβρίου, όπου και θα αντιμετωπίσει σε εκτός έδρας παιχνίδι τους Τριχώνες Αλίμου.

Αθήνα 90 – ΠΑΟΚ: 5-3

Τα γκολ: Στυλιανόπουλος 4′, Παπαστρατίου 6′, Κεφαλίδης (αυτ.) 17′, Ζιάκας 25′, 40′ – Ντιέγκο 1′, Τσίτσος 31′, Αναστασιάδης 37′

Ημίχρονο: 3-1

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Καντσελιέρι: «Νίκη που μας δίνει αυτοεποίθηση»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε στη συνέντευξη τύπου, έπειτα από την εκτός έδρας νίκη του Δικεφάλου επί του Περιστερίου...

Στην ίδια κατηγορία