Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο ΠΑΟΚ μετακομίζει δυτικά

Δημοφιλή

Το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό του για τη νέα σεζόν, με τον Γιάννη Τσαϊρέλη και τον Γιάννη Γιαννάκη να ετοιμάζουν την ομάδα για μια ακόμη απαιτητική χρονιά. Για αρχή θα υπάρξει αλλαγή έδρας της ομάδας, η οποία τα τελευταία τρία χρόνια αγωνιζόταν στο PAOK Sports Arena (τις σεζόν 2022/23 και 2023/24 ενώ κάποια παιχνίδια δόθηκαν εκεί και την σεζόν 2021/22) και κατά πάσα πιθανότητα θα μετακομίσει στο γήπεδο της Πολίχνης, «Αλέξανδρος Νικολαΐδης».

Ο Κώστας Αμοιρίδης, ο οποίος είναι γέννημα θρέμμα της περιοχής της Πολίχνης αναγνωρίζει την οπαδική του κόσμου του ΠΑΟΚ στον Δήμο Παύλου Μελά και θέλει να δημιουργήσει μια «σχέση» της ομάδας με τον κόσμο που θα οδηγήσει το τμήμα στην κορυφή του ελληνικού γυναικείου βόλεϊ. Παράλληλα, με την μετακομίσει του ΠΑΟΚ, θα βοηθηθεί οικονομικά και η τοπική κοινωνία της Πολίχνης, καθώς η βάση των αθλητριών του Δικεφάλου θα είναι η Πολίχνη.

Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας του «ασπρόμαυρου» τμήματος είναι διατεθειμένος να δαπανήσει και ένα σεβαστό ποσό ώστε να βελτιωθούν οι συνθήκες του γηπέδου, που θα βοηθήσει την καθημερινότητα τόσο για την ομάδα του ΠΑΟΚ όσο και για τα υπόλοιπα σωματεία της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Παύλου Μελά που χρησιμοποιούν το γήπεδο. Σε λίγες ημέρες αναμένονται οριστικές εξελίξεις γύρω από το εν λόγω θέμα, αλλά και οι επίσημες ανακοινώσεις από την πλευρά του Α.Σ. ΠΑΟΚ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Επίσημη η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ  ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ για τα επόμενα τρία χρόνια. Μετά τον Ρομπέρτο Περέιρα και τον Έρικ...

Στην ίδια κατηγορία