Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο ΠΑΟΚ νούμερο 33 παγκοσμίως

Τα άλματα που κάνει ο ΠΑΟΚ με τις διακρίσεις και τις κατακτήσεις τίτλων φαίνονται παντού σύμφωνα με την IFFHS (Διεθνής Ομοσπονδία Ιστορίας και Στατιστικής του Ποδοσφαίρου) βρίσκεται στο νο33 της παγκόσμιας κατάταξης!

Στην έκθεση στατιστικής που δημοσίευσε κατά την διάρκεια της σημερινής ημέρας (11/08) ο Δικέφαλος βρίσκεται μια ανάσα από το top30 των ομάδων παγκοσμίως, έχοντας εξαργυρώσει βέβαια την κατάκτηση του τίτλου τον περασμένο Μάη, την πορεία μέχρι τους προημιτελικούς του Conference League, αλλά και τις δυο νίκες στα προκριματικά του Champions League κόντρα στην Μπόρατς Μπάνια Λούκα.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έχει φτάσει συνολικά τους 197,75 βαθμούς, προσπερνώντας ομάδας όπως η Πόρτο, η Λάτσιο, η Μαρσέιγ, η Λειψία, η Μπόκα Τζούνιορ, η Ιντερνασιονάλ, η Ρίβερ Πλέιτ και αρκετές άλλες, κάνοντας ένα τεράστιο άλμα! Και αυτό γιατί στην περσινή ανακοίνωση του παγκόσμιου ranking από την Διεθνή Ομοσπονδία Ιστορίας και Στατιστικής του Ποδοσφαίρου, οι πρωταθλητές Ελλάδας ήταν στο νο49 και πλέον με την εικόνα τους πέρσι στο φινάλε της σεζόν, αλλά και στο ξεκίνημα της νέας βρίσκονται 15 θέσεις πάνω στην κατάταξη.

Για να φτάσει στο top30 των κορυφαίων ομάδων του πλανήτη σύμφωνα με την αξιολόγηση της IFFHS, θα πρέπει να αφήσει πίσω του τουλάχιστον την Γαλατά, την Μπραγκαντίνο, την Μπενφίκα και την Αϊντχόβεν. Για την… ιστορία στην παγκόσμια κατάταξη πρώτη είναι σχεδόν αυτονόητα η Ρεάλ Μαδρίτης με 371 πόντους, με την Μάντσεστερ Σιτι να ακολουθεί κατά πόδας με 369, ενώ την πεντάδα κλείνουν οι Μπάγερ Λεβερκούζεν (355), Αταλάντα (316) και Μπορούσια Ντόρτμουντ (261). Σε ότι αφορά τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες, ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην θέση νο24, ο Παναθηναϊκός στην θέση νο98, η ΑΕΚ στην θέση νο133 και ο Άρης στην θέση νο222.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version