Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο ΠΑΟΚ προχωρά για να κάνει δικό του τον Κόλεϊ

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ μετά την πώληση των Κουλιεράκη και Εκόνγκ σε Βόλφσμπουργκ και Αλ Κχολούντ αντίστοιχα προσπαθεί να κλείσει το κενό που έχει δημιουργηθεί στο κέντρο της άμυνας του.

Έτσι, οι «ασπρόμαυροι» προχωρούν προκειμένου να κάνουν δικό τους τον 31χρονο Γκαμπονέζο αμυντικό της Μπεσίκτας, Ομάρ Κόλεϊ.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, Ράζβαν Λουτσέσκου… άναψε το πράσινο φως προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις με τον τουρκικό σύλλογο και ήδη οι «ασπρόμαυροι» έχουν έρθει σε επαφή με την Μπεσίκτας. Κατά τη διάρκεια των επαφών ο ΠΑΟΚ σημείωσε πως θέλει να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή ελεύθερο.

Μάλιστα, πρότεινε διετές συμβόλαιο στον ποδοσφαιριστής. Αυτό που προκύπτει είναι πως υπάρχει θετικό κλίμα στις συζητήσεις και το έδαφος είναι προσοδοφόρο, καθώς ο παίκτης θέλει να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, ενώ και η Μπεσίκτα από τη μεριά της «ακούει» την πρόταση του να αφήσει τον παίκτη ελεύθερο.

Ο Κόλεϊ είναι αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός με σημαντική θητεία στη Serie A, καθώς έχει γράψει 136 συμμετοχές με τη Σαμπνόρια, ενώ και το πέρασμα του από το Βέλγιο και την Γκενκ ήταν πετυχημένο, αφού με την εν λόγω ομάδα είχε 95 εμφανίσεις.

Προηγούμενο άρθροΤο έπος της Πόλης (video)
Επόμενο άρθρο«Στροφή» σε Σάμροκ Ρόβερς

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Επίσημη η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ  ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ για τα επόμενα τρία χρόνια. Μετά τον Ρομπέρτο Περέιρα και τον Έρικ...

Στην ίδια κατηγορία