Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο ΠΑΟΚ στα προκριματικά του BCL!

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ είχε δηλώσει συμμετοχή στο Basketball Champions League για την επικείμενη αγωνιστική περίοδο. Ο Δικέφαλος τερμάτισε στην θέση του βαθμολογικού πίνακα της Basket League κι έτσι δεν δικαιούνταν εισιτήριο για τους ομίλους της ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Παρόλα αυτά, βρισκόταν σε αναμονή, καθώς τη σεζόν 2022-2023 είχε συμμετάσχει στους ομίλους με wild card από τη διοργάνωση, ένα προνόμιο που δεν θα το έχει την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Το BCL ανακοίνωσε πριν από μερικά λεπτά τις 28 ομάδες που θα βρεθούν στους ομίλους της διοργάνωσης και μέσα σε αυτές δεν βρίσκεται για πρώτη φορά ο ΠΑΟΚ! Αντίθετα, βρίσκεται ανάμεσα στις 24 ομάδες της προκριματικής φάσης. Από τα προκριματικά της διοργάνωσης θα πάρουν μόλις τέσσερις το εισιτήριο για τους ομίλους του BCL. Τα 24 κλαμπ που θα διαγωνιστούν στον προκριματικό γύρο θα κληρωθούν σε τέσσερα γκρουπ-τουρνουά, με τον νικητή κάθε ομίλου να προκρίνεται στη φάση των ομίλων.

Τα παιχνίδια είναι προγραμματισμένα για τα μέσα Σεπτέμβριου, ενώ η κλήρωση για τα γκρουπ των προκριματικών θα διεξαχθεί την Τετάρτη 26 Ιουνίου. Μάλιστα, η φάση των ομίλων του Basketball Champions League ξεκινά την 1η Οκτωβρίου. Οι ελληνικές ομάδες που θα βρεθούν απευθείας στους ομίλους είναι οι: ΑΕΚ, Κολοσσός Ρόδου, Περιστέρι και Προμηθέας Πάτρας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Δεν ξέχασε τον Σβαμπ ο Ντάντας (pic)

Την τιμητική του είχε ο Στέφαν Σβαμπ που γιόρτασε τα γενέθλιά του στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας χωρίς...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version