Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 6 Ιουλίου, 2024

O ΠΑΟΚ θα μπορούσε σήμερα να μαζέψει πάνω από 35 εκατομμύρια ευρώ από τρεις πωλήσεις

Αυτό το καλοκαίρι υπάρχει πολύς κόσμος που ανησυχεί, μήπως ο ΠΑΟΚ κάνει κάποια πώληση. Για τον Κωνσταντέλια υπήρξε πολύ μεγάλη πρόταση, ακούγονται εδώ και καιρό πολλά για τον Κουλιεράκη, τελευταία ήρθε και μια πρόταση από την Ιταλία για τον Κοτάρσκι. Μικρή, μεν, αλλά η Τζένοα ήθελε να δείξει ότι θέλει τον παίκτη, ωστόσο ήθελε να ξεκινήσει από πολύ χαμηλά τη συζήτηση για να πάει εκεί που θέλει.

Σε κάθε περίπτωση, για τον ΠΑΟΚ είναι ευτυχές γεγονός ότι οι παίκτες του απασχολούν πια αυτό το επίπεδο στην Ευρώπη κι ότι αν ήθελε, θα μπορούσε σήμερα να μαζέψει πάνω από 35 εκατομμύρια από τρεις πωλήσεις. Δεν θα το κάνει, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας.

Το θέμα μας είναι ότι ο ΠΑΟΚ κατάφερε να μπει σε μια διαδικασία δημιουργίας υπεραξιών, που αν θέλει μπορεί να καρπωθεί, έχοντας παράλληλα πολύ ανταγωνιστική ομάδα. Αυτά, άλλωστε, πάνε μαζί.

Αγόρασε σωστά, δούλεψε σωστά, και κατάφερε να έχει μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και παίζει στην Ευρώπη, έστω και στο τρίτο επίπεδο, για την ώρα, και παράλληλα να έχει παίκτες για να πουλάει με διψήφιο αριθμό εκατομμυρίων.

Το ότι έφτασε ο ΠΑΟΚ σ΄ αυτό το επίπεδο, είναι μια μεγάλη κατάκτηση και είναι το πρώτο μεγάλο βήμα για να μπορέσει να πάει και στο επόμενο επίπεδο, που είναι πολύ πιο υψηλό.

Το επόμενο βήμα για τον ΠΑΟΚ, είναι πουλώντας σ΄ αυτά τα επίπεδα, να αγοράζει σε πιο υψηλά επίπεδα και να πουλάει αργότερα σε ακόμη πιο υψηλά επίπεδα.

Η Βασιλεία παλιότερα και η Σάλτσμπουργκ σήμερα, είναι τα μεγαλύτερα παραδείγματα…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version